Nem tartjátok irónikusnak, hogy a kurucinfó anti-demokratikus, anti-modern, teljesen elveti a mai toleranciát és szabadságot és amerikaellenes is, de ennek ellenére az amerikai demokrácia előnyeit élvezi, hogy működhessen?
Figyelt kérdés
Ugyanis egy amcsi szerveren hostolják, miután tőlünk kitiltották.2010. dec. 27. 22:34
2/11 anonim válasza:
mint ahogy itt fenn is pocskondiázzák az USA-t, miközben ők is inkább haszonélvezői. -.-
5/11 anonim válasza:
"Az USAban csak korcsok élnek aki nem pocskondiázza az maga is korcs."
Nem hiszed, hogy te vagy a legnagyobb korcs? Miért kellene mindenkinek ezt tenni? Mert neked nem tetszik akkor másnak sem?
6/11 anonim válasza:
Amerikában sajtószabadság van, az ő törvényeikbe ez is belefér. Majd most a Fidesz betiltja,vagy legalábbis olyan bírsággal sújtja,hogy tönkre megy.
7/11 anonim válasza:
"Majd most a Fidesz betiltja,vagy legalábbis olyan bírsággal sújtja,hogy tönkre megy."
A fidesz ahhoz nagyon kis pont.
8/11 anonim válasza:
Utoljára: Trágár válaszokat eltávolíttatom!!!
hogy örülj kedves, USA angolul is: Offensive, insulting comments will be removed, along with those including cursewords. Thank you for your co-operation in the future.
9/11 anonim válasza:
Az utóbbi években én is egyreinkább eltávolodtam amerikától
10/11 anonim válasza:
ÉS nem a kuruc.info hatására, előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!