Fideszesek! Ha egy kormány folyamatosan össze-vissza hazudozik, attól még akarhat jót nekik, vagy valószínűleg inkább rombolja, tönkreteszi az országot?
Az államadósság csökken, a gazdaság végre a régiós átlagon teljesít. (2002-2010 között a régiós növekedés felét tudtuk csak)
Csak tavaly 10%-ot nőttek reálértéken a bérek.
(2010-2016 között 9 millió ember jövedelme nőtt 21-32% között, miközben az infláció 12% volt)
Nyugdíjak is 10% fölött nőttek reálértéken 2010 óta, a nagycsaládosokat is minden eddiginél jobban támogatják.
Folyamatosan csökkennek az adóterhek mégis egyre több adót szednek be (ergo a gazdaság fehéredik)
Nem mondom, hogy mindenkinek jobb lett, de abból ítélve, hogy a Fidesz támogatottsága 50% fölött van szerintem elég világos, hogy akik nem csak a médiából tájékozódnak arról hogy milyen az életük azok látják, hogy komoly előrelépések történtek(főleg az utóbb 3-4 évben).
Tessék az ötös leírta helyettem!
Nekem bőven elég az, hogy a legtöbb ország minket irigyel!
De szerintetek az logikus, hogy a kormány mást hazudik nektek, mint pl. Brüsszelnek, gyakorlatilag sosem mond igazat, képtelen az önkritikára. A legmagasabb állami kitüntetést adta annak, aki nem is tartja magyarnak magát, és folyton a magyarokat szidja... Luxusgyógykezelésben részesített egy 56-os hazaárulót. Antiszemita magyarokra vadászó szervezeteket támogat. Stb. stb. Mert aki hazudik, lop, csal és erkölcstelen, az hogy akarhatna jót az országnak, másoknak? Jót tenni erkölcsös dolog.
Ha jól tudom, kb. a 2008-as szinten áll az ország gazdaságilag, 8 év fantasztikus fejlődés után... Amúgy meg kevesebb emberre jut az az esetleges béremelés, ami x év béremelés-nélküliség után következett be. A nagycsaládosokról meg... nemrég azt mondta állítólag a m.elnök, hogy a kisebbséggel kell pótolni a többség fogyását... mert amúgy a kormánynak fogalma sincs arról, mi a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!