Nem szánalom, ahogy a kormány folyamatosan, napi szinten lázítja az embereket Soros György ellen, már ocsmányabb gyűlöletkeltő reklámjukkal?
2017. jún. 30. 16:07
1/12 anonim válasza:
helyivalasz.hu/orszagos-hirek/plakathaboru-orbanek-lekoroztek-kedvezmenyben-a-jobbikot
az kiabál akinek a háza ég
2/12 anonim válasza:
Az a szánalom, hogy ők sem jobbak Sorosnál semmivel. Egyik kutya, másik eb. Orbán Viktor konkrétan Soros iskolájában tanulta ki alaposan magát. Volt kitől...
3/12 anonim válasza:
Szerintem Soros is benne van ebben a műsorban.
Ő se szent.
4/12 anonim válasza:
"Csak áprilisban 4,2 milliárd forintot költöttek el az “Állítsuk meg Brüsszelt!” c. kampányra."
Ez a kormány és a hívei hogy néznek tükörbe nap nap után???
5/12 anonim válasza:
Nem! Az a szánalmas, hogy a fidesz vallásuak még mindig becumizzák.
6/12 anonim válasza:
De igen szánalmas, sőt még annál is lejjebb van.
7/12 anonim válasza:
Szánalmas, ugyanakkor egyelőre, egészen jó taktika, mert működik.
8/12 anonim válasza:
Az egy dolog hogy nem szeretik, kétlem hogy sokat szeretnék Sorost de ez már röhej, kb mint a 30-as években a zsidók, baj van? Mondjuk hogy az ő hibája.
9/12 anonim válasza:
Nem, szerintem tök jó dolog hogy Soros ellen lázítanak. Nekem nagyon tetszik és mindenképpen támogatom ezt a lázítást!
10/12 anonim válasza:
Nem. Szükség van az egyenes beszédre. Mi lázítás, gyűlöletkeltés van az egyenes beszédben?
Nem Soros "György". George Soros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!