Folyamatosan hazudik Botka, ez kiábrándító számomra. Képes vagy ideológiamentesen tekinteni rá?
Eddig Botkát kb hiteles embernek tartottam, szinte az egyetlent a pártjában ezezn a téren, igaz eddig nem volt reflektorfényben. Mostanában azonban amiket hallani tőle nagyon kiábrándítóak [link]
Folyamatosan hazudozik, kezd Gyurcsányi szintre emelkedni. Mit gondolsz ? [link]
Ha a belinkelt oldalakról tájékozódsz, akkor meg is érdemled!
Egyébként: Te melyik politikusra tudnál "ideológiamentesen tekinteni"? :D
Én azt gondolom,hogy szennyet olvasol...
A kormány pedig minden ellenfelét próbálja kamu dolgokkal lejártani.
#2-es kommentjéből az is következik, hogy
Nem hiszem, hogy hazudik a Fidesz. De az ellenzék mindenkit megvádol, akár igaz, akár nem. De bebizonyítani sosem tudja. A korábbi kormányok (is) a korrupciókat soha nem ismerik be, még akkor sem, ha teljesen nyilvánvalóak.
Tehát a Fidesz-lap megírta, hogy Botka Hazudik.
Szóval, ahogy olvastam:
A munka minden esetben el lett végezve, olcsón, nem túlárazottan.
Szeged esetében nem közvetlen szerződő volt, tehát az ő szerződéseit nem Botka írta alá.
...Persze, ha a többi szerződőre nem is, de erre Botkának emlékezni kell, mert, ha nem akkor hazudik...
Csak azt nem tudom, ha az a bizonyos cégbél felmerül, hogy szándékosan károsította meg az alvállalkozóit, akkor az Ügyészség miért ne nyomoz?
Vagy talán nincs bizonyíték?
"Ha a belinkelt oldalakról tájékozódsz, akkor meg is érdemled!
Egyébként: Te melyik politikusra tudnál "ideológiamentesen tekinteni"? :D"
Magyarországon nem létezik független újságírás. Nem gyanús, hogy a másik oldalon hallgatnak erről ? Valakinek meg kell írni. Magam teljesen ideológiamentesen tudok tekinteni a politikára. Most sokkal jobb, mint a szoci kormányok alatt érezhető különbségek vannak, persze ez sem tökéletes állapot, olyan nincs is.
"Mit vártok egy szocitól? :D Volt 12 évük, hogy lejárassák magukat, meg is tették. Már 1990-ben el kellett volna tűnniük a süllyesztőben, az a szégyen hogy nem ez történt"
Én Botkától őszinteséget vártam, hogy szakít a hazaáruló, folyamatosan hazudunk multtal, de tévednem kellett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!