Az sem szép, hogy a kormány szugerálja és hazugságokkal traktálja folyamatosan az embereket, dehét sajtószabadság van. De azért hogyhogy nem kellnek kaszára az emberke, hogy ezt már évek óta a mi saját pénzünkből csinálják a pofánkba?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 09:20
1/4 anonim válasza:
Nem érzed az ellentmondást? Lehet, hogy engem meg téged felhaborít a hazug propaganda, de nagyon sokan elhiszik, tehát őket nem hogy nem zavarja, hanem örülnek, hogy szerintük hasznos kampányra költi az allam az adóforintjainkat.
2/4 anonim válasza:
Mert a magyar egy szolganép. Imádja, ha leadózhatja a fizetése több, mint felét, aztán az urai szétosztogatják egymás között.
Ez egy ilyen hely. Ha maradni akarsz, akkor jobb, ha legalább beletörődsz, hogy ilyen emberekkel kell élned.
3/4 A kérdező kommentje:
az egy dolog, hogy valaki elhiszi, vagy egyetért, de attól még miért kéne a propagandát helyeselnie? miért örül annak, hogy az ő pénzés olyan plakátokat nyomnak, amit ő tud és egyetért vele, tehát neki fölösleges, másra meg miért karná ráeröltetni a passzív információt? elhiszem hogy vannak rosszindulatúak, de azért nem gondolom, hogy rosszindulatú lenne az egyik oldal, csak más a véleménye. Azért mert én mást gondolok, szívesen ki is állok az igazamért és vitázok bárkivel, de az engem nem boldogítana, ha a véleményemet oriásplakátokra raknák, az nem lenne nekem győzelmi mámor, hogy most aztán mindenkit meggyőztem, tök jó
2017. máj. 27. 11:14
4/4 anonim válasza:
Rosszul közelíted meg. Ő elhiszi, és azt gondolja az a helyes irány, amit a plakát hirdet. Ha minél több embert meggyőz a plakát, annál több esélye van annak, hogy a szerinte helyes irány győzedelmeskedik. Ha elég elvakult Fidesz rajongó, akkor annak is örül, hogy a plakátokon keresztül is pénz folyik a Fidesz közeli cégekbe, hiszen ezzel nem csak gazdagabbak lesznek a Fideszesek, de a gazdasági hatalmuk is erősödik, tehát továbbra ia biztosított, hogy az ország abba az irányba menjen, amit a Fidesz akar. Az sem zavarja, hogy ez az irány hetente más, mert Magyarországon a közéleti memóriája az átlag embernek kb. 3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!