Íme, a Momentum igazi arca! Ilyenkor hol vannak a szólás-és sajtószabadság fővédnökei? Vagy egy szélsőliberális pártnak talán mindent szabad?
Barátom, te el vagy tévedve. Nem tudtad, hogy a libsik törvényen kívüliek és nekik mindent lehet? Nem tudtad, hogy a cigányok ingyen kapnak ügyvédet a libsiktől, hogy kimossák őket a gyilkosságokból? :D
Mit képzelsz, majd te magyar emberként kinyithatod a szádat ezek ellen? Annyi pénzt öltek már ezekbe a nyomorultakba, akkora hatalmuk lett, hogy lassan nem lehet velük mit kezdeni...természetesen én most orbáncfi meg fidesznyik leszek mert a libsikkel ellenkező véleményen vagyok :D Figyelj mindjárt jön a libsipropaganda.
# 1
gondolom most a 444ről vagy az indexről szeretnél cikket látni. Az nem vérig elfogult fröcsögő, uszító hazugsággyár? :D Ha nem ezt a két szennylapot szeretted volna mondani akkor bocsánat.
ÚRISTEN!
Az újságíró jól van??
(úgy látom, már aláírni se merik a cikket az origóban..)
Azt hol lehet megnézni, hogy az újságíró kamara mennyire tartja etikusnak a 444 fost meg a zsindexet? Mert ha az origo etikátlan, akkor ez a két szenny hazaáruló, és lázító tartalmakat oszt meg, ami minden nap megjelenik.
kérlek adj valami forrást, köszi.
"Itt a Momentum igazi arca!"
Itt egy videó az egészről:
Az én értelmezésemben a sajtószabadság:
Leírhatod a valós tényeket, következmények nélkül.
A Fidesz, azaz az origo szemszögéből:
Lejárathatod hazugságokkal a nem Fidesz-KDNP oldalán lévőket, következmények nélkül, míg kormányváltás nem történik, közpénzből.
És belinkelte az origot hírforrásként...hahahahaha
Iróniát érzek. Ez irónia volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!