Sokan miért tartják elfogadhatatlannak, hogy az RTL Klub és a TV2 átállt a propaganda híradózásra?
Szerintem egy demokráciában természetes a sajtó-, médiaszabadság, bárki, bármelyik médium szabadon alakíthatja, elmondhatja a véleményét, politizálhatnak is nézeteik szerint, bemutathatják a politikusok, pártok kétes ügyeit, hogy alakítsák a közvéleményt.
Persze az állami köztévé az más, ott elvárható, hogy inkább a kiegyensúlyozottságra, mértékletességre, függetlenségre, hitelességre törekedjen.
Gondolkozz el azon, hogy miért állt át. Oka van annak.
Mondok neked egy csúnyát. Elmegyek hozzád, és megígérem, nagyon megverlek, ha nem nekem dolgozol. Viszont sokat kereshetsz, csupa kényelem az életed, ha nekem dolgozol. Mit gondolsz, mi fog történni? Te demokratikusan, saját jól felfogott szabad akaratodból azt teszed, amit mondok. Ugye ez elfogadható? Hiszen rajtad kívül senki nem tudja meg.
Az fáj a baloldalnak, hogy nekik nincs se pénzük, se kedvük, se energiájuk felépíteni egy ellenzéki TV-t :(
így marad a hitgyülis ATV (vagy már az se), meg a köpönyegforgató és áruló Csintalan&Simicska Hírtelevízió.
De sebaj, hisz a kormányváltó hangulat így is megvan :D
#7.
Köszi, a mai személyeskedés is megvolt a részedről :D
TAPS TAPS TAPS :D
Azért, mert egy kereskedelmi TV ne erről szóljon már.
Régen, ha leadtak egy politikai hirdetést, külön leközölték, hogy fizetett, nem pedig támogatják őket.
Ti is nagyon jól tudjátok, hogy a közmédia MINDIG elfogult volt az akkori kormány felé. Ne akarjatok most ezzel plusz szavazatokhoz jutni!
btw. Napkelte stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!