Íme, a Momentum igazi arca! Ilyenkor hol vannak a szólás-és sajtószabadság fővédnökei? Vagy egy szélsőliberális pártnak talán mindent szabad?
Nos, a hazugság, az hazugság. Megértem, hogy ha valakiről hazudnak, annak ez egy aprókát nem tetszik.
Ez az akció kicsit túl lett tolva, és elegánsabban is lehetett volna valami hasonlót kivitelezni. Ettől még az a véleményem, hogy a Momentum emberei ezt most helyettünk, állampolgárok helyett tették meg. Az lenne a normális, hogy akit ilyen mocskolódásra rá lehet venni pénzért, azt mély megvetés övezze társadalomban. Igenis olykor legyen megkérdezve, úgy barátilag, hogy ez mégis hogy gondolta? Nem erőszakról beszélek. Egy kisebb tömegdemonstráció viszont bőven elférne az irodájuk előtt. Békés figyelemfelhívás, ennél okosabb akciókkal.
A céljukat egyébként nagyjából elérték, benn van a téma a sajtóban, és mindenki láthatja, hogy sokak nem értenek egyet az origo munkásságával.
"Mit képzelsz, majd te magyar emberként kinyithatod a szádat ezek ellen?"
Ez a kedvencem amúgy, ez amikor valaki libsi propagandáról beszél és még azzal zsidózik amikor kérdez! :D
Magyar emberként nem érzem fenyegetve magam egy nem magyartól sem. Saját polgártársaim hülyeségétől annál inkább.
"Mi lenne akkor, ha fideszesek csak 10 percre bemennének a 444 szerkesztőségébe, azzal a szöveggel, h "el kell beszélgetnünk", és képeket készítenének, meg kéretlenül ott tartózkodnának."
Szerintem elbeszélgetnének velük. Próbáld ki. Én még nem nagyon láttam fideszeseket, akik beszélgetni akartak. Leginkább elbújnak, és remélik, hogy a vidéki parasztbácsik továbbra is szállítják nekik az ingyen pénzt. Ha Orbán bemenne a 444-hez, szerintem ő panaszkodna utána, hogy nem kérdeztek alá, ahogy az szokás.
"Szóval ne nyomjuk ennyire a kettősmércét, ha szabad."
Ez elég érdekes kijelentés egy jobbertől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!