Mi a vélemények erről az orbán beszéd miatti földre teperésről?
Valóban az a szólásszabadság, ha kifütyülünk egy beszédet mondó politikust mikor azokhoz beszél, akiket érdekel a mondandója?
Természetesen a hajhúzással, fölreteperéssel én se értek egyet, a kivezetés vitatéma, de végül is megzavart egy rendezvényt.
De mi lett volna vajon itt a teljes mértékben elfogadható megoldás?
Ha nincs orbán beszéd, nem teperik le.
Így mégiscsak az volt az oka.
"Ha nincs orbán beszéd, nem teperik le.
Így mégiscsak az volt az oka."
Ha ez az oka, mindenkit le kellett volna teperni, aki hallgatta. Vajon mi a különbség a letepert és le nem tepert hallgatók között?:-)
"Ha nincs orbán beszéd, nem teperik le."
Ha nem születik meg, akkor sem teperik le. Tehát az igazi ok az, hogy megszületett.
Amugy nem vagyok semleges, Orbánista vagyok. Ahogy ő is az volt korábban. Neki az nem tetszik, hogy orbán az oroszokhoz közelit. Elfelejt egy pár apróságot.
1. Az oroszokat mi támadtuk meg. Azok csak azért igáztak le minket, hogy kivegyék a kezünkből a kardot.
2. Orbán 89-ben azért küldte haza az oroszokat, hogy a magyar hatalom meggyengüljön.
3. Most azért hívja vissza hogy a magyar hatalom erősödjön.
4. Ne szidjuk már az Orbánt, mert nem megy leigázni Sztálingrádot. Legutóbb is mi lett a vége, nem sikerült, azok meg idejöttek s mindenki megbsztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!