Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem beszél a 3,5 éves nevelt...

Nem beszél a 3,5 éves nevelt kisfiam. Tapasztalatok? Vélemények? Másnál is volt ilyen? Ettől Ő még egészséges nem?

Figyelt kérdés
Apukájával azt beszéltük ide:www.enisegyesulet.hu hozzuk.

2013. febr. 27. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Mielőtt elviszed ilyen szedett-vedett kontárokhoz, először talán egy orvoshoz kéne ellátogatni. Mondjuk én a fülészeten kezdenék, mert lehet hogy nem hall jól, aztán jöhet a többi.
2013. febr. 27. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a hallásával van gond? Én is rosszul hallok, későn kezdtem beszélni.Megérti, amit mondotok? Ha igen, akkor talán nincs nagy baj
2013. febr. 27. 22:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Még nem élünk együtt, friss a kapcsolat úgy 3 hónapos... De az apja szerint érti a dolgokat és az oviba is mondták, h megérti az óvónéniket, csak én aggódok, mivel nem beszél abszolút. Illetve 1 szót hallottam: mama és talán a traktor elejét, h tra de ebben nem vagyok bizti...lehet csak szerettem volna ezt érteni...Azt mondja az apukája h mindennek az elejét mondja: csoki-cso, tojás-to...De én még ezt egyszersem hallottam.

Kedves 1-es válaszoló! Nem kontár hely! Amúgy már voltunk vele hallásvizsgálaton és jó a hallása... A nevelési tanácsadóba bent van a papírja csak addig is lépni akarok...lehet fél év mire sorra kerülünk...

2013. febr. 27. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy friss kapcsolatban inkább ne tegyél javaslatokat, ne ülj bele az anyaszerepbe. Lehet, hogy fél év múlva már együtt sem lesztek.
2013. febr. 27. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. febr. 28. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Nemtudok mit kezdeni a linkkel... Most 3,5 éves, akkor így mutatkozik meg hogy Ő diszlexiás lesz? Az apja az... dehát 3 éves....
2013. márc. 1. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű a link azért van, mert már kérdezted majdnem ugyan ezt!
2013. márc. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!