Gyurcsány beszéd Vélemények?
Nem láttam
de nem is nézem meg
csak hazudik össze vissza
meg lejáratja a többi pártot
Nem kell hosszú idő,hogy ez a sok Jobbik-imádó rájöjjön,hogy nem elég kimondani az "igazságot",hanem olyan program kell,amit meg is lehet valósítani.Aki egy kicsit is ért a közgazdasághoz,az tudja,hogy a Jobbiké nem ilyen.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:35
Egy pojáca!
De nem is ő az érdekes, hanem az ott levő emberek.
Nézem a képeket és látom a tekintetükbe a közönyt az értetlenséget, és az ellentmondás kérdőjeleit.
Egy hiteltelen ember, aki nem mondott le, miközben osztja hogy ki a demokrata. Egy szélsőségesen a magyar érdekek ellen tevékenykedő, aki osztja hogy ki a szélsőséges!
Egy gátlástalan vastagbőrű pojáca!
Szerintem akik válaszoltak eddig, azok nem látták, így szerintem meg sem kell őket hallgatni.
Én láttam, annak ellenére, hogy nem vagyok MSZP szavazó, de fontos ápr 11.-e miatt, hogy tisztán lássunk.
Bőven lesz akiket megfogott a beszéde, més azt is lehet mondni, hogy mérsékeltebb, és reális.
Ez nem feledteti persze az eddigi baklövéseit!
Én egy biztos, tiszteletben tartom a rájuk szavazók döntését, mert így a korrekt.
Szebb jövőt honfitársaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!