Ma tudtam meg hogy ki az a Steve Jobs. Egy barátom fél órán át beszélt róla, de rohadtul nem érdekelt a téma. Plussz kb. 5 féle híradásban szerepelt amiket ma valahogy sikerült fél füllel elkapnom, továbbá még 4 ismerős megemlítette.
Aradi vértanúkról senki egy büdös szót nem mondott. Nyilván érdekesebb az amcsicsávó mint akik ezért az országért adták az életüket.
Látom már 7-e van. A szövegben a "ma" kifejezés a tegnapra utal, csak már fáradt vagyok átírni :)
Mar megbocsass utolso!De hogy jon Steve Jobshoz az Aradi vertanuk?Steve Jobs tegnap halt meg,igy nagyon is aktualitasa van..Az Aradi vertanuk meg 165 evvel ezelott!
...De van egy gyanum...Ezt a baromsagot megen a kuruc generalja,mert te vagy mar kb. a tizedik,aki felemlegeti az Aradi vertanukat Steve Jobs halalanak kapcsan..
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:01
Ott a pont.
5-én halt meg, jogos. De másnap került a híradásokba.
Teljesen jogos amit írtál az első bekezdésben, igazad van! Nem igazán ismertem, mivel írtam, hogy 6-án tudtam meg, hogy ki is volt. Ezért elnézést kérek, ha esetleg Téged megbántottalak! Steve Jobs halálát sem akartam elbagatelizálni, vagy kisebb jelentőségűnek feltüntetni. Utánaolvastam, és tisztelem a tudását, és amit elért, és sajnálom, hogy meghalt! Őszintén!
A második felével viszont vitatkoznom kell! Mivel teljesen kifogattad a szavaimat.
"Es neked minderro"l pont most az Aradi vertanuk jutnak eszedbe?Miert nem epp Koppany vezerunk?"
Ott a képregény amit a kérdező linkelt! Vedd már észre! Arról jutott eszembe és az is hogy lényegesen többet hallottam az ő nevét azon a napon, mint a szabadságharc hőseiét. Nem vagyok egy nagy hazafi, de azért tiszteljük az emlékét a hősöknek!
Ennyi erővel én is neked ugorhatnék, hogy Te az aradi vértanúkat nem tiszteled, holott te sem írtál róluk semmi lealacsonyítót, ahogy én sem Steve Jobs-ról. Nem kell mindjárt mindenkiben az ellenséget látni meg nekiugrani, ha a véleménye nem egyezik a tiéddel.
Nyilván vannak olyan dolgok amikben Te vagy a tájékozottabb, és vannak olyanok amikben én. De ha én tudok többet valamiről, akkor nem szoktam a másik szemére vetni. Abban viszont igazad volt, hogy ha nem tudok róla semmit akkor ne nyilatkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!