Csak szerintem demagóg gyerekvállalásra buzdítani embereket, amikor ilyen nagy a kivándorlás?
A kivándorlás azért van,mert 1 ember 1 fizetésből magát sem képes eltartani.
Mégis akkor milyen jogon követelik,hogy még gyereket is vállaljanak.
Nyugaton 3-4-szer ennyit keresnek az emberek ott még "jogos" lehet a felvetés,de nálunk egyszerűen nem lehet eltartani egy családot.
Szerintem nevetséges,hogy az átlagbér annyi,hogy egy albérletre sem futja,de valaki szerint oda még egy gyerek is elférne,vagy több is..
Kivándorlás azért van mert megtehetik az emberek. Sok évig ez álom volt csak és végre az EU-s tagságnak köszönhető, hogy szabadon kimehetnek az emberek. Tehát ezért nagyon is küzdöttek előtte, mint egy pozitív dologért. Ezt sokan elfelejtik. Nyilván nagyon sokan anyagi okok miatt mennek el. A gyerekvállalást nem keverném én ehhez.
"A kivándorlás azért van,mert 1 ember 1 fizetésből magát sem képes eltartani.
Mégis akkor milyen jogon követelik,hogy még gyereket is vállaljanak"
De nem is egyedül kell kifizetni az albérletet és eltartani a családot, hanem ketten, úgy már könnyebb. Nem tudom, hogy miért akarják sokan a mártírt játszani, hogy egyedül akarja a családot eltartani. Dolgozzon a férfi is nő is, úgy valamivel könnyebb.
Csak szerinted.
Te megint az az állandóan a gazdagok, gyerekesek ellen fröcsögő proli vagy! :D
Kár, hogy anyádék nem így gondolkodtak mint te! :P
(Utóirat: egy gyerektelen.)
Pedig ők lesznek a jövő biorobotjai.
Magyaroroszág pedig az összeszerelők országa lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!