Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem demagóg gyerekv...

Csak szerintem demagóg gyerekvállalásra buzdítani embereket, amikor ilyen nagy a kivándorlás?

Figyelt kérdés

A kivándorlás azért van,mert 1 ember 1 fizetésből magát sem képes eltartani.

Mégis akkor milyen jogon követelik,hogy még gyereket is vállaljanak.

Nyugaton 3-4-szer ennyit keresnek az emberek ott még "jogos" lehet a felvetés,de nálunk egyszerűen nem lehet eltartani egy családot.

Szerintem nevetséges,hogy az átlagbér annyi,hogy egy albérletre sem futja,de valaki szerint oda még egy gyerek is elférne,vagy több is..

2017. máj. 28. 16:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
igen
2017. máj. 28. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Kivándorlás azért van mert megtehetik az emberek. Sok évig ez álom volt csak és végre az EU-s tagságnak köszönhető, hogy szabadon kimehetnek az emberek. Tehát ezért nagyon is küzdöttek előtte, mint egy pozitív dologért. Ezt sokan elfelejtik. Nyilván nagyon sokan anyagi okok miatt mennek el. A gyerekvállalást nem keverném én ehhez.

"A kivándorlás azért van,mert 1 ember 1 fizetésből magát sem képes eltartani.

Mégis akkor milyen jogon követelik,hogy még gyereket is vállaljanak"

De nem is egyedül kell kifizetni az albérletet és eltartani a családot, hanem ketten, úgy már könnyebb. Nem tudom, hogy miért akarják sokan a mártírt játszani, hogy egyedül akarja a családot eltartani. Dolgozzon a férfi is nő is, úgy valamivel könnyebb.

2017. máj. 28. 20:16
 23/25 anonim ***** válasza:
40%

Csak szerinted.

Te megint az az állandóan a gazdagok, gyerekesek ellen fröcsögő proli vagy! :D

Kár, hogy anyádék nem így gondolkodtak mint te! :P

(Utóirat: egy gyerektelen.)

2017. máj. 28. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
De demagóg, hiszen a Viktor buzdít családalapításra, gyermekvállalásra. Igaz, hogy inkább a tanulatlan primitív 'indiánjaink' vállalnak gyereket a családi pótlék miatt. Ők meg nem fogják a mostani korosztály (akik felnevelik, hisz a szüleik nem dógoznak)nyugdíját kitermelni, mivel egy primitív tanulatlan környezetben nőnek fel.
2017. máj. 29. 20:41
 25/25 A kérdező kommentje:

Pedig ők lesznek a jövő biorobotjai.

Magyaroroszág pedig az összeszerelők országa lesz..

2017. máj. 29. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!