Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy egyesek...

Miért van az, hogy egyesek elnézik Soros milliárdos gyűlöletkampányát, de Horthy szobrot azt tilos állítani? "magánpénzből mindenki azt csinál amit akar"

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 12:12
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
79%

"copy-paste balos facebook csoportokban terjesztett "bölcsességekre""

Az a baj, ez a konkrétan nevén nevezett valóság ellenben a te gyűlöletkampányoddal amiről sehol semmi ezidáig. Egyébként is milyen gyenge jellemre vall az, hogy ha valaki veled ellentétben tud valami kézzel fogható érvet is az álláspontjára, akkor te meg gyorsan a kis "nemérdekel" mentváradba menekülsz azonnal. Le sem tagadhatnád a fideszes lelkületet annyira jellemző ez rátok.

2017. máj. 26. 15:05
 32/60 anonim ***** válasza:
78%

"nem vagyok kíváncsi a copy-paste balos facebook csoportokban terjesztett "bölcsességekre""

Tudom, te csak a pártközpontból jött "tényekkel" foglalkozol.

Tudod cáfolni bármelyik pontját annak, amit írtam?

2017. máj. 26. 15:06
 33/60 A kérdező kommentje:

"konkrétan nevén nevezett valóság" :DD

demagóg tudományos módszertant nélkülöző gyűlöleti céllal létrehozott mantra, semmi más

2017. máj. 26. 15:19
 34/60 anonim ***** válasza:
95%

33, Kérdező.

Állítasz egy olyat, hogy van Soros gyűlöletkampány. Megkértünk rá, hogy mutass ilyet, mert mi még ugyan nem láttunk ilyet, biztos a kék plakátok mögé bújt. Nem mutattál te semmit.

Mit akarsz?

2017. máj. 26. 15:26
 35/60 anonim ***** válasza:
81%

# 33/34 Időpont ma 15:19

Mi? Az adójóváírás megszüntetése? Az üzemanyagok jövedéki adójának növelése? :-D

Gyerek...

2017. máj. 26. 15:31
 36/60 anonim ***** válasza:
94%

"nem vagyok kíváncsi a copy-paste balos facebook csoportokban terjesztett "bölcsességekre" "

Kérdező, kedves honfitársam. Kezdjük onnan ahonnan bármilyen kulturált két ember kezdené. Természetesen nem haragszom rád amiért van egy álláspontod. Ahogyan kérlek te se ítélj el engem amiért nem értek veled egyet. Ok?

Na, akkor eddig megvagyunk, ha te is benne vagy.

Akkor most induljunk tovább. Azt mondod, hogy Soros gyűlöletkampányt vív. Kérlek, ha ezt valóban így gondolod és a kérdésedben erre hivatkozol is akkor példázd. Jómagam a következőt gondolom: Soros György - ha megnézed - azokban az országokban lett a "nép ellensége", ahol jellemzően jobboldali berendezkedés tart. Soros jellemzően liberális, demokratikus elveket vall (ha csak a származását is tekintjük mint száraz tényt, eléggé érthető is. Nem kell ezen sem csodálkozni, sem neheztelni érte). Namármost. Szerinted van annak életszerűsége, hogy pusztán politikai érdekek által vezérelve próbáljon egy - akárhol is regnáló - jobboldali kormány vagy egy párt egy "ellenséges" ideológiát támogató nagy befolyású multimilliárdos embert, aki sok borsot tör az orra alá? Mert szerintem evidens a dolog. Sőt. Képes lehet egy, a hatalmát féltő kormány - horribile dictu - akár valótlanságokat is terjeszteni róla, csak azért hogy védje a valagát? (még mindig nem Orbánról beszélek, hanem általánosságban)

Nnna. Légy őszinte magadhoz és próbálj objektív lenni. Köszönöm.

Tudunk annyira ember módjára gondolkodni, hogy elfogadjuk azt hogy az emberek egy részének más értékek a fontosak mint az emberek másik felének? Én értem hogy miért fontos a konzervatív oldalnak az ő vesszőparipája. Nem gondolom hogy nincsen létjogosultságuk, sőt. Azonban nekem más a fontos, ha a világot globálisan nézzük.

És akkor van még valami: a korrupció. Ugye megegyezhetünk abban hogy a korrupciót semmilyen oldal nem kedveli? Soros korrupt és anti-demokratikus rendszerekkel piszkálódik, emberi jogokat próbál védeni ahol tud. Őszintén, ezzel mi a gond? Ja, hogy ő is - mint "Brüsszel" (a város) - problémásnak ítéli azt hogy egy kormány önerejéből fakadóan felvásárolja az ország médiáját, egyetemet üldöz (amivel eddig semmi baja nem volt huszonvalahány évig) és korrupt módon szórja szét az EU-s milliárdokat, közben pedig folyamatosan agitálja az embereket az EU ellen, miközben az egyik potyautas vagyunk az EU szekerén? (nem kell jönni azzal hogy minket szipolyoz az EU, meg tönkretette az iparunkat, az 2003 előtt is gyenge volt, ami elsősorban a "rendszerváltás" előtti időszak színlelt eredményességeit próbálta kiheverni á la ötéves terv.

Na de mindegy is. Hogy visszakanyarodjunk: Soros hol pénzel kampányt? Tudsz mondani egy, azaz egyetlen feketén-fehéren kimutatható kimutatást miszerint bárminemű kampányt pénzel most? Mert az ellenpéldát tudom sorolni:

A magyar kormánypárthoz köthető fizetett gyűlöletkampány részei:

- MTVA (M1, M2, Echo TV, Duna TV, Magyar Rádió) - ÁLLAMKASSZA (!!!)

- TV2 - Andy Vajna, Mészáros Lőrinc

- Origo.hu - (hű ez bonyi, de Matolcsy megtolta őket 600 misivel pl)

- Lokál, Ripost, 888.hu, Magyar Idők - Habony média

- országos szinten megyei, helyi lapok: Mészáros Lőrinc

- stb....

- közterületi médiakampány, állami pénzen ("kormányinfo"-fedőnéven)

Szóval hol van gyűlöletkampány amit konkrétan tetten is lehet érni és beazonosítható a pénz forrása? Van még kérdés?

2017. máj. 26. 16:07
 37/60 Andizsuzsi ***** válasza:
47%

"Aki ostoba és sosem tanult közgázt. "

Azért Soros elég jól elboldogul a tudományával.

2017. máj. 26. 17:28
 38/60 A kérdező kommentje:
Hát ja, hogyha általa generált problémák megoldásáról van szó.
2017. máj. 26. 17:41
 39/60 anonim ***** válasza:

# 36/38 Időpont ma 16:07

Kifelejtetted a CÖF nevű gittegyletet, amit állami pénzen 500 millióval tömött ki csak az MVM.

2017. máj. 26. 19:04
 40/60 Andizsuzsi ***** válasza:
91%

"Hát ja, hogyha általa generált problémák megoldásáról van szó."

Addig el kellett jutnia, hogy problémákat tudjon generálni. Te képes vagy rá?

2017. máj. 26. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!