Miért van az, hogy egyesek elnézik Soros milliárdos gyűlöletkampányát, de Horthy szobrot azt tilos állítani? "magánpénzből mindenki azt csinál amit akar"
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 12:12
21/60 anonim válasza:
Kérdező vagy troll, vagy debil.
22/60 anonim válasza:
Szerintem egyre keményebben kell majd harcolnunk, mert idejön az összes migráns és elveszi a nagy jólétünket, amit a Miniszter Elnök Úrtól kaptunk személyesen!
23/60 anonim válasza:
Most összezavarodtam. Múltkor még arról ment a szónoklat ,hogy Simicska=Index. Most meg Soros György=Index? Vagy Soros György = Simicska?
24/60 anonim válasza:
A Soros csinál gyűlöletkampányt? Mi ellen? A gyűlölet ellen? A korrupció ellen? Haha.
Ezennel megint bebizonyosodott Einstein relativitás-elmélete. Tulajdonképpen a rabló is önvédelemből lő vissza, ha a rendőr rálő, mi?
25/60 anonim válasza:
Simicska Lajos Soros György eltitkolt gyereke.
Eleinte nem volt az, de 2015. február 6-án azzá változott.
26/60 anonim válasza:
Kérdező a 20%-os Fityiszes agyhalott.
Arra sem tudott tegnap válaszolni,hogy milyen egyetemet végzett,valószínű semmilyet,mert itt trollkodik egész nap.
27/60 anonim válasza:
26, óó jeeej, ha ezt hamarabb tudom nem válaszolok, hisz nem komálja a bölcsészeket:D
28/60 A kérdező kommentje:
nem vagyok kíváncsi a copy-paste balos facebook csoportokban terjesztett "bölcsességekre"
2017. máj. 26. 14:52
29/60 anonim válasza:
# 28/28 Időpont ma 14:52
Magyarul huszadjára sem tudsz cáfolni semmit #20-as kommentjében leírtakból. Köszönjük, leülhet, nullás.
30/60 anonim válasza:
Ha nem lennél kíváncsi a balos dolgokra, nem olvasgatnál balos hírportálokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!