Miért mindig azok sokszor a legelégedetlenebbek akik lusták voltak tanulni az iskolában, ugyanakkor ők elég sok dolgot akarnak?
Saját volt iskolástársaimnál is láttam a példát.
A suliban végig semmit se csináltak, legtöbbször csak látványosan szenvedtek, illetve zavarták az órát. Most jópár év elteltével ők azok akik masszívan hisztiznek, hogy nincs pénz erre, arra. Közben persze simán szórják a pénzt fölösleges dolgokra, de ugyanakkor megy a hiszti, hogy a betanított munka nem fizet olyan jól és így nem lesz a pénz a bmw-re.
El vagy tévedve de nagyon. Az, hogy tanulni akarsz és dolgozni, kutatni, az nem egyenlő a seggnyalással. Mindenki így csinálja a szakmában, hogy bedolgozza magát oda, ahova menni akar. Szerinted más szakmában hogy működik? Ugyanígy. Te kevered a szezont a fazonnal. És az, hogy elvégezted 5 év alatt nagyon király, de nálunk pl. csak azok végezteék el, akik stréberek voltak, de egyáltalán nem értették a dolgokat és az összefüggéseket. Ha máshogy tették fel a kérdést, már nem értették meg. Én nem végeztem el időbe, mivel egyszer egetemista az ember, és végig buliztam az egész egyetemet, dolgoztam mellette, 2 szakdogát is emgírtam, mivel 1 éves kísérletet elb.sztak, de megismételni már nem lehetett, mert az oktató aki érett hozzá, elment a tanszékről. Úgyhogy teljesen újat csináltunk más témavezetővel. De ez még jól is jött, mert teljesen más dolgokat tanultam meg közbe:
Még mindig az a véleményem, hogy te vagy egy magolós gyökér vagy, vagy csak szimplán nem neked való ez a szakma és nem vagy jó benne, mert ha érdeklene a dolog, akkor meg akarnád tanulni, bejárnál 2 óra között, hogy a kísérletekkel foglalkoznál. Ki mondta, hogy közbe a tanárok s.ggéd kell nyalni? Azt szerintem rajtad kívül senki sem teszi. Te mégis kit vennél fel dolgozni: Azt, aki sz.rik bele, bemmagolja amit kell, de használni sem tudja. Vagy azt, aki lehet, hogy lassabban tanul, csúszik, de érdekli és teszi a dolgát, csinálja, szorgalmas. Na ugye, hogy az utóbbit! Te ezt nevezed s.ggnyalásnak, más ezt meg úgy hívja, egy teljesen átlagos karrier kezdete. üdv a munka világában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!