Miért mindig azok sokszor a legelégedetlenebbek akik lusták voltak tanulni az iskolában, ugyanakkor ők elég sok dolgot akarnak?
Saját volt iskolástársaimnál is láttam a példát.
A suliban végig semmit se csináltak, legtöbbször csak látványosan szenvedtek, illetve zavarták az órát. Most jópár év elteltével ők azok akik masszívan hisztiznek, hogy nincs pénz erre, arra. Közben persze simán szórják a pénzt fölösleges dolgokra, de ugyanakkor megy a hiszti, hogy a betanított munka nem fizet olyan jól és így nem lesz a pénz a bmw-re.
"Megint egy fideszes troll"
Ennek most egyáltalán mi köze a fideszhez?
Mi köze a Fideszhez?
"Miért mindig azok sokszor a legelégedetlenebbek akik lusták voltak tanulni az iskolában, ugyanakkor ők elég sok dolgot akarnak?"
-> "Akinek semmije nincs az annyit is ér."
Csak ennyi.
Én szerintem egy jogos felvetést írtam.
Sokszor hallom azoktól hogy jaj de szarul keresnek, akik b*szt*k volna egy kicsit is tanulni és valami értelmes szakmát elvégezni. És ezek hisztiznek az ismerőseim között is a legjobban.
Vagy mire akarnak jó fizető állást kapni, ha semmihez se értenek?
"Akinek semmije nincs az annyit is ér."
Hát ha a tudást nézzük, akkor van benne valami. (és itt most nagyon undorító az amire valójában használta a politikus)
Csak röviden: Gyurcsányt azért szartam le amilyen, meg most Orbánt szarom le azért amilyen. Nem belőlük áll a politika kedves t(r)oll fiú. :-)
Vannak érdemi kérdések is.
22:53
Itt most lehet felhozni, hogy nem tudtak kitörni, stb... de akikről én beszélek, nekik volt stabil anyagi háttér, csak egyszerűen lusták voltak tanulni, de azt nagyon.
Volt olyan barátom, aki egyetemre is eljutott, annak ellenére, hgy állami gondozott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!