Magyarország fejlettebb, mint Portugália?
"7es, akkor írj már valami adatot arról, hogy miért olyan alacsony szerinted Németországban az életszínvonal!"
Mért én írjak? Fogod magad felülsz a Keletiben a berlini gyorsra, vagy Liszt Ferencen a franfurti fapadosra oszt megnézed. Szerinted nekem érdekem, hogy ne hülyén halj meg?
Nem. Portugália jóval fejlettebb nálunk mindenben, GDP, vásárlóerő. Magyarországot inkább Romániához, és a balkáni országokhoz lehet hasonlítani, már Szlovákiához sincs köze:
" Portugália jóval fejlettebb nálunk mindenben"
Komolyan hadd kérdezzem már meg, mikor jártál arra utoljára?
Nekem mindig is az tetszett benne, hogy olyan kis elmaradott múlt századi eletérzést sugároz. Nyoma sincs a német idegbetegségnek, nem hajszolják a pénzt, mindenki kedves és mosolygós. Majdnem annyira élhető hely mint Magyarország. Fejlettebbnek ugyan mi vagyunk fejlettebbek, de annyival még nem, hogy olyan ganédomb legyünk mint Németország.
Nézd meg a gazdasági és fejlettségi mutatóikat és hasonlítsd össze a mienkkel. Két szám összehasonlítása talán neked sem jelent problémát, de nem akarom elkiabálni nehogy csalódjak a képességeidben troll.
17 szerinted én nem leszarom a gazdasági mutatókat? Egy élhetetlen ország tele staukkal meg idegbetegekkel és ezen nem változtat mit bűvészkedsz számokkal. De ha szerinted olyan jó hely mért nem költözöl oda?
Jahh hogy annyira azért nem... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!