444-en miért van örömünnep, hogy kikapott a válogatott?
Tavaly az EB-n, ez "mindenben jobb csapat" csak egy döntetlent hozott össze a válogatott ellen. Most meg végig uralták a meccset, gyakorlatilag esélyt sem hagyva a magyaroknak. Nagyon értesz a focihoz.
A világ legjobb labdarúgója? Messi mióta lett portugál, eddig úgy tudtam, hogy argentin? Vagy Neymarra gondolsz, mert az meg brazil.
ebben én nem látom az örömünnepet! Orbán kap egy fricskát, de ennyi.
Provokálsz és kész!
Ahelyett, hogy jelentenéd a kommentem, mutass már egy olyan 444-es forrást, ahol ünneplik a magyarok vereségét!
# 7/8 Időpont ma 12:08
Vagy inkább ti láttok bele mindenbe mást ami. :-) Kb. vityát gúnyolta csak, azt meg már csak lehessen...
A válogatott, ha tetszik ha nem, szarul játszott. Ha azt mondjuk jól játszott, csak átverünk mindenkit, és azzal nem fog fejlődni a csapat.
Hasonlítsátok már össze pl. ezzel a cikkel: [link]
Az NS cikke a szakmaiságra koncentrál, a 444-é a gyűlölködésre. Végül is mindkettő a profiljának megfelelően.
Én nem találtam benne kárörömöt. Mutass már rá légyszi!
Olyan ez a magyar foci mint a magyar gazdaság: egy pénznyelő.
akadémiák mtk 2001, eto 2007, felcsút 2007, kaposvár 2007, illés akadémia 2007 stb stb
és hol az az egy aki legalább középszinten NÉV??????
még az nb1-be is alig férnek be. 30 éve figyelem a magyar focit. Katasztrófa. Tagadhatatlan hogy fejlődünk a probléma hogy alig alig.
Mivel úgy látom hogy a fociba belekeverted a politikát ragálok.
Zseniálisak Orbánék: cirkuszt a népnek! És tökéletesen megkomponált átverés amit csinálnak. Eleve szurkolás alapú a politikájuk ahol valaki ellen vagy valakiért kell szurkolni agy nélkül hovatartozástól függően. Tökéletesen illik ebbe a képbe a magyar (sport és) foci felkarolása. Sok embert érint ráadásul olyanokat akik szeretnek szurkolni egy csapatnak (esetleg egy pártnak), olyanokat akik nem tájékozódnak, nem olvasnak tovább a hazug főcímeknél.
Ráadásul kapóra jön hogy a fidesz(-mszp-dk nagykoalíció) túlárazott építőipari megrendeléseken keresztül lopja ki az állam pénzét. TAO-n keresztül lehet duplázni.
Hab a tortán ha valakinek a hobbija a foci, esetleg a háza mellett van stadionja. Így kell több legyet ütni egy csapással! zseniális.
A stadionok pedig mindig is üresek lesznek ugyanis megváltozott a világ (tv közvetítések, internet). Egész Európában kevesen járnak meccsre kivétel a nagy lélekszámú országok esetleg a dúsgazdag országok némelyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!