Miért utálja mindenki Orbán Viktort?
Sziasztok, nem szeretnék egy háború és béke hosszúságú, egymás anyázásába torkolló komment tanyát létrehozni, ezért kérlek hogy akkor válaszolj ha értelemesen tudsz válaszolni. (nem, nem a másik válaszólót leparasztozni hanem nekem VÁLASZOLNI!)
Szóval engem a konkrétumok érdeklenek: miért utálja mindenki Viktort? Mit csinált, nem csinált... egyszerűen sunyi képe :D Vagy csak azért mert éppen őt kell utálni (de valahogy úgy tűnik, mintha többen utálnák mint eddig bármelyik miniszterelnököt) avagy miért is nem utálja mindenki (jöhetnek a pozitív példák is ha van)
Nem vagyok fideszes, egyszerűen infók kellenek.
Mert hagyja virágozni a korrupciót, sőt kedvenc eszköze, hogy felhizlaltat (adófizetői pénzből) valami haver vállalkozót (lásd Mészáros Lőrinc, vagy előtte Simicska) és az ő pénzükből megveszi magának azt, ami a hatalmához éppen kell. Például TV-ket, újságokat.
Utálom a meggondolatlan intézkedéseit. Utálom, hogy a hülyének nézi a választókat, gyűlöletkeltésből akar népszerűséget kovácsolni. Megbélyegeztet mindenkit, aki nem ért vele egyet. Utálom kamu Brüsszel elleni harcot, miközben kitömjük a multikat adókedvezménnyel.
15: "Tavaly Barcelonában volt nyaralni és futballmeccsen"
Ez már annyira nem mérce hogy az hihetetlen!
Debrecenből igen sokan járnak Barcelonába, Eindhovenbe, Münchenbe, Milánóba, Párizsba stb. focimeccsre, amióta normálisan működik a repülőtér, fillérekből meg lehet járni, csak meg kell tanulni jó időben jól foglalni!
Ás ott legalább igazi minőségi focit láthatnak!
Orbánt meg azért utálják, mert nincs mit szeretni rajta: sokat tehetett volna az országért, de csak ennyire volt képes - és ez nagyon karcsúúúúú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!