Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki Orbán...

Miért utálja mindenki Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem szeretnék egy háború és béke hosszúságú, egymás anyázásába torkolló komment tanyát létrehozni, ezért kérlek hogy akkor válaszolj ha értelemesen tudsz válaszolni. (nem, nem a másik válaszólót leparasztozni hanem nekem VÁLASZOLNI!)

Szóval engem a konkrétumok érdeklenek: miért utálja mindenki Viktort? Mit csinált, nem csinált... egyszerűen sunyi képe :D Vagy csak azért mert éppen őt kell utálni (de valahogy úgy tűnik, mintha többen utálnák mint eddig bármelyik miniszterelnököt) avagy miért is nem utálja mindenki (jöhetnek a pozitív példák is ha van)

Nem vagyok fideszes, egyszerűen infók kellenek.

2017. máj. 8. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Mert hagyja virágozni a korrupciót, sőt kedvenc eszköze, hogy felhizlaltat (adófizetői pénzből) valami haver vállalkozót (lásd Mészáros Lőrinc, vagy előtte Simicska) és az ő pénzükből megveszi magának azt, ami a hatalmához éppen kell. Például TV-ket, újságokat.

Utálom a meggondolatlan intézkedéseit. Utálom, hogy a hülyének nézi a választókat, gyűlöletkeltésből akar népszerűséget kovácsolni. Megbélyegeztet mindenkit, aki nem ért vele egyet. Utálom kamu Brüsszel elleni harcot, miközben kitömjük a multikat adókedvezménnyel.

2017. máj. 8. 18:04
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem utálja mindenki. Van kétmillió imádója is és ennyi bőven elég is.
2017. máj. 8. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Azt hiszem, hogy itt nem személyes utálatról van szó, hanem egyszerűen egy zavaros érzésről, aminek a lényege és magva az illető személy pszichés betegsége. Sokan nem értik, miért kell egy elmebeteg ember vezetőnek, mások meg, akik nem látták már annak idején a betegségét, azok saját magukkal vannak konfliktusban, hogy miért voltak ennyire vakok, amikor őt és pártját választották.
2017. máj. 9. 06:55
 14/18 r2d200 ***** válasza:
40%
Én nem utálom, szerintem jó arc.
2017. máj. 10. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon érdekes, hogy akik mind utálják Orbánt, azok sorra ide tudnak kommentelni. Ha az internetes fórumokat megnézzük, akkor a kommentelők 80%-a nagyjából a Fidesz és Orbán Viktor ellen van. Valahonnan mégis van 2 és félmillió szavazója a 8 millió választópolgárból. Én ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy az a két és félmillió ember azért elégedett, és szavaz továbbra is rájuk, mert dolgoznak, kihasználják a lehetőségeket, és sikerül előre lépniük. Akik meg nem tudnak változtatni, nem képesek arra, hogy bármit is előteremtsenek önerőből, azok kommentelnek a neten. Saját tapasztalat: egyik nagyon közeli ismerősömnek el kellett költözni vidékről nagyvárosba, hogy legyen munkája, de meg merte lépni. Egy munkaközvetítő cégen keresztül talált munkát, egy lerobban, lét szobás házban laktak öten, amely tele volt mesztelen csigákkal és beázott. Nem szórta soha eszetlenül a pénzt, de hónap végére számolgatnia kellett, hogy 1000 forintból hogyan oldja meg az utolsó héten az ennivalót. Egy 2007-ben történt. Mára megtehette azt, hogy felköltözött a fővárosba, saját vállalkozása van, és nem mondom, hogy a felső 10.000-hez tartozik, de eléggé sok mindent megengedhet magának, most vett 1 millióért egy használt autót, bővíti a vállalkozását. Tavaly Barcelonában volt nyaralni és futballmeccsen, idén Horvátországba megy. Ezek mellett vele lakik a tizenhét éves lánya, akinek bevállalta, hogy fizeti az egyetemi tandíját, aki jogot szeretne tanulni, ha a lány elmegy az egyetem mellett dolgozni. Amikor megkérdeztem tőle, hogy kire fog szavazni jővőre, akkor azt mondta, hogy a Fideszre és Viktorra. Kérdeztem, miért? Azt mondta, hogy ő eddig is mindig rájuk szavazott. Hozzátette azt is, hogy amikor az MSZP volt hatalmon, akkor alig tudott megélni, napról napra kellett számolgatni a kevés pénzét, ma már sokkal jobb neki, és úgy érzi, hogy egyre jobb és jobb lesz. Azt hiszem, ez számít igazán. Nem az, hogy mennyi stadion épül, hogy nyitva vannak-e a boltok vásárnap, vagy hogy az NGO-knak fel kell-e tüntetniük következmények nélkül, hogy kik támogatják őket.
2017. jún. 11. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem utálja mindenki, csak van egy hangos kisebbség, és egy halk többség, akik teszik a dogukat, és nem azzal vannak elfoglalva, hogy minden szabad percükben az ellenzéket szidják és a Fideszt és Orbán Viktort éltessék.
2017. jún. 11. 21:28
 17/18 anonim ***** válasza:

15: "Tavaly Barcelonában volt nyaralni és futballmeccsen"

Ez már annyira nem mérce hogy az hihetetlen!

Debrecenből igen sokan járnak Barcelonába, Eindhovenbe, Münchenbe, Milánóba, Párizsba stb. focimeccsre, amióta normálisan működik a repülőtér, fillérekből meg lehet járni, csak meg kell tanulni jó időben jól foglalni!

Ás ott legalább igazi minőségi focit láthatnak!

Orbánt meg azért utálják, mert nincs mit szeretni rajta: sokat tehetett volna az országért, de csak ennyire volt képes - és ez nagyon karcsúúúúú!

2019. dec. 25. 22:40
 18/18 Nofret válasza:
A 16 os pontosan tükrözi azokat az embereket akik utálják.:D Kiragadott egy egész monológból egy számára tetsző részletet,és belekapaszkodott.Az nem számít neki,hogy mennyi más,értelmes mondat is volt a 14-15 kommentelők válaszaiban.:D Ez kb mindent el is mond az Orbánt utálók,egyébként kicsi,főleg Budapesti táboráról.
2020. ápr. 23. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!