Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki Orbán...

Miért utálja mindenki Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem szeretnék egy háború és béke hosszúságú, egymás anyázásába torkolló komment tanyát létrehozni, ezért kérlek hogy akkor válaszolj ha értelemesen tudsz válaszolni. (nem, nem a másik válaszólót leparasztozni hanem nekem VÁLASZOLNI!)

Szóval engem a konkrétumok érdeklenek: miért utálja mindenki Viktort? Mit csinált, nem csinált... egyszerűen sunyi képe :D Vagy csak azért mert éppen őt kell utálni (de valahogy úgy tűnik, mintha többen utálnák mint eddig bármelyik miniszterelnököt) avagy miért is nem utálja mindenki (jöhetnek a pozitív példák is ha van)

Nem vagyok fideszes, egyszerűen infók kellenek.

2017. máj. 8. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Túl sokat lop a bagázsa, és hülyeségekre költi az adófizetők pénzét.
2017. máj. 8. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Rászolgált az utálatra.
2017. máj. 8. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
2017. máj. 8. 13:25
 4/18 anonim ***** válasza:
17%

én szeretem, nem utálom

ennyi

2017. máj. 8. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
11%
Mennyit kapsz ezért, mint Soros kitartottja ? Ilyen kevés a nyugdíjad ?
2017. máj. 8. 13:34
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

Ja mert csak Soros meg Orbán van a világon :D

Nagyon korlátozott vagy haver, az élet nem fekete-fehér

2017. máj. 8. 13:44
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Én naponta 6500 forintot kapok Sorostól, szóval jó pénz ez netes kommentelésért.
2017. máj. 8. 13:47
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Nos... Én nem rá szavaztam, de megnyerte a választásokat 2/3-al. Változást ígért, és hatalma is volt rá. Minden lehetősége megvolt változtatni, előre lépni.

Összedobtak egy alaptörvényt, ami semmiben sem tűnt jobbnak, mint az előző alkotmány. Ráadásul propagandául szolgált, hiszen amit a végzős hallgatok kaptak, abban a kiadásban hemzsegett a 2006-os tüntetésekkel kapcsoaltos propaganda. Nekem ne mondja senki, hogy a fehér ruhás tüntetőt fekte lóról dárdával leszúró rohamrendőrnek túl sok köze lenne Magyarország alappilléreihez.

A döntései rendre a gazdagoknak kedvezett. Hasraütésszerűen hoztak törvényeket, amiket később visszavontak, mert rájöttek, hogy nem működik. Ez egyértelmű jele annak, hogy nem gondolkodnak eleget dolgokon, csak csinálják ami eszükbe jut. Egy idő után világossá vált, hogy lépten nyomon a pályázatokat ugyanazok az emberek nyerik meg akkor is, ha nem ők a legalkalmasabbak erre.

Sportmánia. Rengeteg pénz ment el üresen álló, kihasználatlan létesítményekre.

És ami számomra a legbosszantóbb: folyamatos kampány. Üvöltik az utcán az arcunkba a plakátok, hogy jobban élünk, le kell győznünk mindent ami szembejön, stb... Ha tényleg így lenne, nem kellene minden egyes percben egy erről szóló reklámmal szembesülnünk. Lényegében bort iszik, vizet prédikál. Nincs realitása semminek, amit csinálnak, fantáziaképeket követnek, miközben az ország megoldásokat várna.

Miért nem kedvelem Viktort? Ahogy Peter Parkernek is megmondták: "A nagy erő nagy felelősséggel jár." Viktor megkapta a nagy erőt, és nem tett vele semmi jót.

(Nem választottam ketté Viktort és a Fideszt, mert főleg a 2/3 után nagyjából ugyanaz volt a kettő.)

2017. máj. 8. 14:03
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

Nem mindenki.

Csak akinek van annyi esze, hogy észrevegye milyen aljas gazember.

2017. máj. 8. 16:06
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Mert megalázta a népet. Szemérnetlenül lop, és hagyja zülleni az országot, úgy higy közben kinyalja a korrupt hatalmasok seggét is. És aki kritizálni meri azt lesorosistázza, lemelegezik újabban. Röviden: megaláz szemtelenül.
2017. máj. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!