Miért nincs alkotmányosan tiltva a kétharmados többség?
"Az nem ér, hogy a nagyobb támogatottságú párt az addiginál nagyobb felhatalmazást kap, mert bármelyik ellenzéki párt elnyerheti a választók kegyeit, és akkor ő nyeri túl magát. A külhoni választók szavazati joga sem ér, nem tudok róla, hogy parancsba lenne adva számukra a Fideszre szavazás."
Félkegyelműség vagy cinizmus amire hivatkozol. Még jó, hogy magára szabja a fidesz ha az perpillanat amikor a törvényt megalkotja csakis neki kedvez. A Fidesz tökéletesen tisztában van azzal is, hogy az odanyomott milliárdokért cserébe a külhoni magyarok is az ő szavazóik. Süketség ezt azzal hárítani, hogy persze ez bármelyik hasonló pozícióba kerülő kormányra is érvényes lesz.
Akkor a te fényes logikádnak megfelelően ha én alkotok egy olyan törvényt, hogy a 180 magas 80kg-os augusztus-ban született Balog Bélának (aki én vagyok amúgy) járjon havi 1.000.000 forint akkor én nem magamra törvénykezek, mert biztosan van vagy születik még a világra olyan aki ezeknek a paramétereknek majd megfelel. Áááá nem magamra alkottam a törvényt ez rágalom.
"Még jó, hogy magára szabja a fidesz ha az perpillanat amikor a törvényt megalkotja csakis neki kedvez."
Jó tíz éve töretlenül tart az a perpillanat, vótidőtök megváltoztatni, akkor most örülhetnétek.
Ahogy örültetek a népszavazási érvényességi küszöb 50%-ra emelésének is, miután a Fidesz beszopta a maga által kezdeményezett népszavazást a maga által módosított törvénnyel.
Nem olyan misztikus dolog ezt, meg kell nyerni a választást, és kis öröm helyett nagy öröm lesz a jutalmatok.
"A Fidesz tökéletesen tisztában van azzal is, hogy az odanyomott milliárdokért cserébe a külhoni magyarok is az ő szavazóik"
Aszondom, inkább nyomják rájuk a milliárdokat, mint nyomjátok szegény szír háborús menekültekre.
# 23/23 Időpont ma 20:48
Tíz éve? Értem én, hogy az idő relatív, de Einstein nem így értette...
"Tíz éve? Értem én, hogy az idő relatív, de Einstein nem így értette..."
Kivételesen igazad van, nagyvonalúan kerekítettem. 11.
# 26/26 Időpont ma 21:05
11 éve törvényt hozott a fidesz? :-O Te valamit aztán nagyon tudsz. Úgy semmit se leginkább, de az már valami!
Ne csinálj már hülyét magadból. Azt írta elvtársad, olyan törvényt hozott a Fidesz, ami /pillanat neki kedvez. Erre válaszoltam, hogy 10 (tizenegyedik) éve tart a /pillanat.
A törvényt évekkel később hozta, amikor még mindig tartott a /pillanat, sőt, azóta szüntelenül, napjainkban is tart.
Hogy értsd (bár úgyse fogod, mert nem szeretnéd, amit megértek):
Nyilván ez is hazugság, meg én is tudom, hogy a wiki amúgy se mindig hiteles. Mondd, hogy nem igaz. :)
"Jó tíz éve töretlenül tart az a perpillanat, vótidőtök megváltoztatni, akkor most örülhetnétek.
Ahogy örültetek a népszavazási érvényességi küszöb 50%-ra emelésének is, miután a Fidesz beszopta a maga által kezdeményezett népszavazást a maga által módosított törvénnyel."
Rendben van, de ez mind nem cáfolja meg a tényt a legtávolabbról sem, hogy a Fidesz magának törvénykezett.
"Aszondom, inkább nyomják rájuk a milliárdokat, mint nyomjátok szegény szír háborús menekültekre."
Jó ez is oké, szintén nem változtat a tényen amit vitatni próbáltál igen bután hogy a Fidesz magának szabta e a választási törvényeket. Egy ovis szintű odamondogatós feleselgetés az egész amit itt produkciózol.
Kétélű fegyver ez, mint ahogy a népszavazásosdinál utaltam is erre. Hogy nincs életképes ellenzéki politikai erő, aki élni tud ezzel, az leginkább a saját kudarcuk.
Hidd el, nem vágnék magamon eret, ha törni kellene a fejem, hova is húzhatnám az ikszet, volt ilyen is, régen.
De nekem így is jó, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!