A Fidesz rendszerben gyakorlatilag az emberek nagy része adott esetben simán hajléktalanná válhat, ennek ellenére újból és újból a fideszt választja a többség, de miért?
A TÖBBSÉG szavazni se jár, mivel tisztában van vele, hogy mindegyik egyaránt gazember.
A maradék meg az alapján szavaz, hogy ki a legkisebb rossz.
legkissebb rossz a fidesz? LOL
2006-ban is jobb volt a helyzett mint a mostani :D
akkor bezzeg mindenkiment tüntetni
most meg kb senki, pedig most kellen -_-
A fideszre a gazdagok szavaznak a mészáros Lőrincek, és a gazdagok hatalma alá tartozó kisemberek, valamint kissebb számban azok akik hisznek orbán mézes mázos szavainak, és a fanatikusok.
Ezek összesen kb 3 milliót tesznek ki, és ezek szavazzák be orbánt a hatalomba újra és újra.
Ezért nemlesz itt változás csak akkor ha már a hűbéreseknek is rosszúl fog menni, de sajnos akkor már az ország kilesz rabolva, és az új kormány kezdheti megint a nulláról, meg mi is.
A Fidesz a legkisebb rossz, mi? :D
Amikor már közel 7 éve megy az agymosás, uszítás, gyűlöletkeltés, figyelemelterelés, sikkasztás, egymásnak ugrasztás (Lásd például az Október 23.-i megemlékezés)
Miért?
Ki más? Mszp, Dk, Jobbik, Lmp?
Ezért.
"2006-ban is jobb volt a helyzett mint a mostani :D
"
mert akkor még nem köteleztek közmunkára? :)
"2006-ban is jobb volt a helyzett mint a mostani :D
akkor bezzeg mindenkiment tüntetni
most meg kb senki, pedig most kellen"
Minden skót szereti a haggist.
Az én nagybácsim is skót, de ő nem szereti a haggist!
Nos, akkor ő nem igazi skót.
Hát nem tudom,de szerintem az MSZP-SZDSZ kormányok alatt jobb volt,Fidesztől biztosan jobb.(Pedig az is érdekes csapat volt,de a mostani az katasztrofális....)
A Fidesz szavazói közül,mindenki elmegy voksolni,ha szavazásról van szó.Még a 90 éves nacionalista papák is.A baloldal meg megosztott lett nagyon a sok kicsi párt miatt.A fiatal huszonéves baloldaliak többsége pedig már rég külföldön él.
A Jobbik pedig egyedül kevés ahhoz,hogy kormányváltó erő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!