Ha a Jobbiknak annyi, akkor gyakorlatilag nem lesz ellenzék?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 17:28
1/18 anonim válasza:
Mert most aztán k*r*a nagy ellenzék a Jobbik...Hagyjuk már...A pofázáson kívül ők sem csinálnak semmit.
2/18 anonim válasza:
Miét lenne a Jobbiknak annyi? Mert az Origo meg a 888, Tények....stb..ezen mesterkedik? Én azt mondom hogy lesz Jobbik mert van rá igény. És aki bizonyos értelmi szinttel rendelkezik az nem fordul el a Jobbiktól mert mocskolja pár pénzelt médiafelület. Én nem vagyok Jobbikos de tényleg nevetséges hogy egyik héten Vona még török ügynök, másik héten meleg, aztán várom jövőhéten mi lesz....
3/18 anonim válasza:
A jobbiknak egyre tobb a szavazoja.
4/18 anonim válasza:
Szerintem még akár jól is kijöhet Vona ebből az ellen gerjesztett lejárató kmpányból. Most legalább látják az emberek hogy Orbán milyen mocskos és sunyi.
5/18 anonim válasza:
Jelenleg így is több a baloldal támogatója,mint a jobbiké,tehát a baloldal marad ellenzéknek.
Az más kérdés,hogy jelenleg nincs olyan miniszterelnök jelölt,aki alkalmas a vezetésre.
6/18 anonim válasza:
Egyrészt, nem hiszem, hogy a Jobbiknak annyi, másrészt meg, néhány párt így is marad és alakulhatnak újak is.
7/18 anonim válasza:
Szerintem lassan már mindenki tudja hogy újabban az Origó is Fidesz bulvár lett, aminek lassan olyan színvonala sincs mint a Kuruc infónak.
Ellenzék mindig lesz. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy pártok mindig lesznek, és emberek is akik bárkire szavaznak csak a Fideszre nem.
8/18 anonim válasza:
Ha a jobbiknak annyi, akkor ismét megmutatkozik az emberi ostobaság. Ha egy jobbik szavazó egy szót is elhisz abból amit ma a kormány csinál, akkor nagyon nagy a baj a fejekben.
9/18 anonim válasza:
Vona elhajlott libsi nyalinak, és ezért bekerült a nagyon utált undormányok táborába!!- tehát a Jobbiknak annyi!!!
10/18 anonim válasza:
A jobbik akarata érvényesülni látszik, tehát jól sejtettem hogy jól jönnek ki a törvénymódosításból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!