Mit szóltok ahhoz, hogy a Gyurcsány-féle balliberális ellenzék gyakorlatilag kilóra megvette a Kétfarkú Kutyapártot? Én nagyon kiábrándultam. Ők voltak az utolsó "reményem" ha úgy tetszik.
Aki lemaradt volna, most a plakát mizériában az MKKP gyakorlatilag pontosan azt csinálja amit a DK a szájába ad, ráadásul eszméletlen mennyiségű pénzt (30 milliót) szedtek össze a bepalizott emberektől, és ahelyett h vmi hasznosra költenék, teljesen humortalan, béna plakátokat raknak ki...
A legrosszabb abban, h lepaktáltak a baloldallal hogy mostmár kénytelenk azt mondani amit ők, és ezért "nincsenek humoroknál".
Az különösen fáj, h a sok kiábrándult szavazót (aki EGYSZERRE ábrándult ki a Fideszből és az MSZPből (= DK, Együtt nevezzük ahogy akarjuk) is) suttyomban magukhoz csalogatták, és a háttérben talán végig Gyurcsányék állték, de az is szomorú, ha csak most paktáltak le velük....
Az MKKP nem létezik, csak egy virtuális közösségként, még civil szervezetként sincsenek bejegyezve. Így olyanok mint mikor egy csapat művész összeül mondjuk közösen festegetni.
Épp ezért lepaktálásról nem nagyon érdemes beszélni, most csak annyi történt, hogy egyetértenek a kormányellenes erők egy részének véleményével.
Régen nem voltak ballibsik, beszóltak a baloldalnak is. Ma már ugyanazokat hozzák le mint a baloldali szerveződések.
Egyébként soha nem akartam semmit, de jópofának tartottam, h valaki beint a magyar politikai sárdobálásnak! És megmutatták azt is, mennyi kiábrándult ember van!
Erre most beálltak a sorba.
Mit szóltok ahhoz, hogy aki nem tapsol a Fidesz tolvajlásaihoz, az mind balliberális komenyista?
Mintha más nem is létezne ebben az országban, vagy náci vagy, vagy balliberális.
Olyan nincs, hogy valaki egyszerűen nem szereti ha kilopják a pénzt a zsebéből???
"a háttérben talán végig Gyurcsányék állték,"
Ja, TALÁN.
Vagy TALÁN nem.
De TALÁN csak te akarsz hangulatot, ellenségeskedést kelteni.
TALÁN veled van baj, és nem másokkal.
TALÁN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!