Orbánnak tényleg az a célja, hogy felzárkózzon a Nyugathoz, csak ő mást ért alatta, mint a többség?
Én azt vettem észre,hogy Orbánnak alapvetően az a célja,hogy egy olyan társadalmi réteget hozzon létre,aminek a vagyona,bevételei vetekszenek vagy meg is előzik a nyugati társaikét.
Természetesen ezt nem "jó" gazdaságpolitikával teszi,hanem a szegényebb társadalmi rétegekből sajtol ki többet és azt osztja el az új felső rétegnek?
Nem, Orbán egy karrierista, aki az anyját is eladná a befolyásnak és a pénznek kegyeiért, ha ezek szellemek lennének, és ehhez lényegében mindegy ki vezeti el, Putin vagy Trump...:-p
Eddig csak Putin. Tesz a hazájára , annak nyugati vagy keleti mivoltára, vagy felzárkózására, csak ő lehessen az egy élő isten.
Ne gondoljunk rá hamis alapú tisztelettel..
Kedves Kolompár,nonszensz ,amit állitasz az általad felsoroltak mindegyike csak ront az emberek helyzetén.
Az az érzésem,hogy te nem Magyarországon élsz.
A minimálbérek emelésével még elbocsátások száma is emelkedhet.Nagyon sok minibálbéren foglalkoztatott személynek a munkáltatója feketén egészitette ki a bérét,ők valójában kevesebbet vittek haza.
Rezsicsökkentés?Milyen rezsicsökkentés?A szomszédos országok mindegyikében alacsonyabbak a közmű szolgáltatások árai!
Az az intézkedés,ami nem rászorultsági alapon,hanem mindenkire érvényes az nem segiti a szegényebb társadalmi rétegeket.
# 2/4 Időpont ma 20:07
A gazdag spórolt tíz meg százezreket havonta a rezsin, a szegény meg párszázat... kit is segített jobban?
"Kedves Kolompár,nonszensz ,amit állitasz az általad felsoroltak mindegyike csak ront az emberek helyzetén.
Az az érzésem,hogy te nem Magyarországon élsz. "
Nekem meg az az érzésem, hogy hülye vagy.
"Nekem meg az az érzésem, hogy hülye vagy."
Igen ez egy tipikus jobber reakció, amikor már kifogyott az érvekből. Mind a minimálbér, mind a rizsacsökkentésről bebizonyosodott ezerszer, hogy nem ér célt, de csak hajtják a mantrát.
Csak egy egyszerű kérdés: szerinted egy vállalkozó, akinek ki is kell termelni a béremelést, miből fogja kitermelni? A bevételein természetesen...vagyis mindent drágábban fog eladni neked. Ergo a béremelést TE fogod fizetni. Ennyire egyszerű, de a magadfajta képtelen ezt az egyszerű összefüggést belátni, de a másikat sokkal egyszerűbb lehülyézni...
Remekül érvelsz, engem meggyőztől. A fizetésemelés sz@r dolog. Mondjuk bértehercsökkentés is jött vele, nyilván az is sz@r, mert a rohadt burzsuj vállalkozók kapják. :)
Annyira viccesek vagytok kínotokban, pasztmeg. :)
# 8/8 Időpont ma 22:33
Arról nem mi tehetünk, hogy nem tanultál közgazdasági alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!