Miért nincs alkotmányosan tiltva a kétharmados többség?
"_SAJÁT MAGUNKRA_ szabott választási törvények "
Hátha mégis menthető vagyok, te vagy az utolsó reményem: mutasd már be a választási törvény azon módosítását, ami _SAJÁT MAGUKRA_ - mármint konkrétan a Fideszre vonatkozik.
Az nem ér, hogy a nagyobb támogatottságú párt az addiginál nagyobb felhatalmazást kap, mert bármelyik ellenzéki párt elnyerheti a választók kegyeit, és akkor ő nyeri túl magát. A külhoni választók szavazati joga sem ér, nem tudok róla, hogy parancsba lenne adva számukra a Fideszre szavazás.
Szóval ments meg, kérlek.
"Ez meg mondjuk hazugság (bocsánat, akarom mondani alternatív valóság), de az sosem zavart téged."
Mondjuk úgy, hogy léteznek olyan közvéleménykutatások, ami szerint mégsem. De szerintem téged ezek közül egyik sem tesz felhőtlenül boldoggá.
# 17/17 Időpont ma 19:08
Amit hoztál bizonyítékot abból 5-ből 3-nál nekem van igazam, 1 meg olyan mélyen van a fidesz seggében, hogy Cousteau sem vállalna oda expedíciót.
Innentől kezdve megint csak annyit sikerült bizonyítanod, hogy nem, nem vagy menthető, de még csak nem is fogod fel, hogy miről beszélek. Nem véletlenül mondtam, hogy nem neked, hanem feléd mondom. Hátha valaki itt felfogja.
Szétszórt vagy, a lényeg lemaradt, pedig még mindig bízom a bölcsességedben.
Mi van a _SAJÁT MAGUKRA_ szabott választási törvényekkel?
# 19/19 Időpont ma 19:48
Te se reagáltál a felére amit én mondtam, gondoltam így fair ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!