Tudja ez a sok ember egyáltalán, hogy miket tanítanak a CEU-n?
Nekem fogalmam sem volt, így most egy kicsit utánanéztem. Többek között ezt találtam a filozófia kurzusok közt:
"Kognitív tudomány és irányelvek" esetleg "Kognitív tudomány és politizálás". A kurzus arról szól, hogyan lehet felhasználni a kognitív tudományt (emberi gondolkodással kapcsolatos tudást, kutatásokat) az emberek politikai, illetve irányelvekkel kapcsolatos befolyásolására.
"Dehogy nemzetközileg elismert erős egyetem a CEU,"
De igen, akárhogy is próbáljátok lejáratni.
" megnèzhető a szakok 90 szàzalèka mese"
Vagy inkább túl magasak a te szellemi szintedhez.
"de ezen az egyetemen egyenesen termèszetes dolgot csinàlnak a szexualis abberàciokból,"
Mint ahogy azok is, mindegyik jelen van a természetben. Mit gondolsz, pl. a melegek csak úgy kitalálják hogy mostantól azok? Egyébként egy téma kutatása nem feltétlenül jelent egyetértést.
"a Rektor többször kiàllt a migransok korlatlan befogadasa mellett ès az Eu kvota mellett"
Forrás?
"arrol nem is beszèlve,hogy több hallgato a szakdolgozataban diktaturànak jellemzete Magyarorszàgot vagy az eus menekülttàbirokat a koncentraciostaborokhoz hasonlitotta..."
Mivel mindkettő tényszerűen igaz, így nincs semmi alapod a berzenkedésre.
Szerencsére a CEU ki lesz vágva az országból!
Soha többé CEU-t!
"Orbán is A Ceu hallgatója volt és tessék.. ez egy érv ellene."
Orbán sose volt a CEU hallgatója.:-) Oxfordban tanult Soros-ösztöndíjjal, egyetlen szemeszter erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!