Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudja ez a sok ember egyáltalá...

Tudja ez a sok ember egyáltalán, hogy miket tanítanak a CEU-n?

Figyelt kérdés

Nekem fogalmam sem volt, így most egy kicsit utánanéztem. Többek között ezt találtam a filozófia kurzusok közt:

[link]

"Kognitív tudomány és irányelvek" esetleg "Kognitív tudomány és politizálás". A kurzus arról szól, hogyan lehet felhasználni a kognitív tudományt (emberi gondolkodással kapcsolatos tudást, kutatásokat) az emberek politikai, illetve irányelvekkel kapcsolatos befolyásolására.

2017. ápr. 12. 23:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%
Dehogy nemzetközileg elismert erős egyetem a CEU, megnèzhető a szakok 90 szàzalèka mese pl humanitàrius együttműködès,kisebbsègvèdelem stb, ezek kiegeszitèsnek nagyon jok pl egy Corvinusos nemzetközi gazdàlkodas, vagy Job nemzetközi jog vagy bàrmi hasonlò mellè, de önmagukban nem sokat hoznak.Igen màs egyetemeken is oktatjaka bahavavarizmust, de ezen az egyetemen egyenesen termèszetes dolgot csinàlnak a szexualis abberàciokból, aktív liberàlis propagandàt folytatnak,amimek keretèben a Rektor többször kiàllt a migransok korlatlan befogadasa mellett ès az Eu kvota mellett, arrol nem is beszèlve,hogy több hallgato a szakdolgozataban diktaturànak jellemzete Magyarorszàgot vagy az eus menekülttàbirokat a koncentraciostaborokhoz hasonlitotta...
2017. ápr. 13. 09:58
 12/36 anonim ***** válasza:
67%

"Dehogy nemzetközileg elismert erős egyetem a CEU,"

De igen, akárhogy is próbáljátok lejáratni.

" megnèzhető a szakok 90 szàzalèka mese"

Vagy inkább túl magasak a te szellemi szintedhez.

"de ezen az egyetemen egyenesen termèszetes dolgot csinàlnak a szexualis abberàciokból,"

Mint ahogy azok is, mindegyik jelen van a természetben. Mit gondolsz, pl. a melegek csak úgy kitalálják hogy mostantól azok? Egyébként egy téma kutatása nem feltétlenül jelent egyetértést.

"a Rektor többször kiàllt a migransok korlatlan befogadasa mellett ès az Eu kvota mellett"

Forrás?

"arrol nem is beszèlve,hogy több hallgato a szakdolgozataban diktaturànak jellemzete Magyarorszàgot vagy az eus menekülttàbirokat a koncentraciostaborokhoz hasonlitotta..."

Mivel mindkettő tényszerűen igaz, így nincs semmi alapod a berzenkedésre.

2017. ápr. 13. 10:52
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
Orbán is A Ceu hallgatója volt és tessék.. ez egy érv ellene.
2017. ápr. 13. 10:59
 14/36 anonim ***** válasza:
18%

Szerencsére a CEU ki lesz vágva az országból!

Soha többé CEU-t!

2017. ápr. 13. 11:42
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

"Orbán is A Ceu hallgatója volt és tessék.. ez egy érv ellene."

Orbán sose volt a CEU hallgatója.:-) Oxfordban tanult Soros-ösztöndíjjal, egyetlen szemeszter erejéig.

2017. ápr. 13. 12:01
 16/36 Szimeon ***** válasza:
Bölcs dolgokat.
2017. ápr. 13. 13:15
 17/36 anonim ***** válasza:
21%
Igen, aztán rájön hogy egy liberális agymosó hely az egész
2017. ápr. 13. 15:21
 18/36 anonim ***** válasza:
Én már rég bezártam volna az összes egyetemet.
2017. ápr. 13. 16:57
 19/36 anonim ***** válasza:
27%
A CEU egy magánegyetem az a célja, hogy az ott kinevelt hallgatóknak küldetéstudatot ültessenek el a fejükben és liberálissá egyneművé neveljék a társadalmakat !!
2017. ápr. 13. 17:03
 20/36 anonim ***** válasza:
15%
A CEU magánegyetemként olyanoktól kapja a pénzt, akik azt várják el, hogy olyan agymosott hallgatók kerüljenek ki onnan és árasszák el a világot, akik a mozipartól kezdve mindenben tudatalatt manipulálják rossz irányba az embereket https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__57..
2017. ápr. 13. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!