"Kognitív tudomány és irányelvek" esetleg "Kognitív tudomány és politizálás". A kurzus arról szól, hogyan lehet felhasználni a kognitív tudományt (emberi gondolkodással kapcsolatos tudást, kutatásokat) az emberek politikai, illetve irányelvekkel kapcsolatos befolyásolására.
A következtetésed nem épp helytálló, de amúgy számít ez bármit is?
Nem csak a CEU maga a lényeg, hanem, hogy csak így ezt megtette a kedves kormány.
2017. ápr. 12. 23:48
2/36 anonim válasza:
Na ja, orbán meg habony a mesterei ennek... hogy hogyan lehet manipulálni a 2 bites réteget... láthatjuk az eredményét!
2017. ápr. 12. 23:51
3/36 anonim válasza:
Behaviorizmust minden egyetemen tanítanak, ahol van közgazdasági/szociológiai/politológiai/stb. képzés. Legyen ez a Corvinus, a CEU, vagy éppen a Közszolgálati Egyetem.
2017. ápr. 12. 23:57
4/36 anonim válasza:
Hát! Meg még dógozni sem akarnak, mint a keminyen dógozó tisztességes Magyar kisemberek! Meg a múltkor láttam, hogy farmer volt rajtuk meg még kólát is ittak! Elképesztő!
Ez a sok ember biztosan nem tudja. De te tudod, mert olyan nagyon okos vagy! Igazán köszönjük, hogy bennünket butákat is felvilágositottál. Szolj MESTER!!! mit tegyünk?
2017. ápr. 13. 00:13
6/36 anonim válasza:
És szerinted ilyet csak a CEU-n tanítanak? Ilyet majdnem minden bölcsész karon ( politológia szak ) tanítanak, az ország majdnem mindegyik egyetemén.
A tüntetés arról szól, hogy egy nemzetközileg elismert, erős egyetemet akarnak bezárni ráadásul minden különösebb ok nélkül, csak mert kedves vezetőink kitalálták ( és egy hét alatt, letojva az emberek és a nemzetközi véleményt meg is valósították a törvényt ).
2017. ápr. 13. 00:18
7/36 anonim válasza:
A CEU-t Pozsonyba be sem engedték, Prágában 1 év után megvágták az állami támogatást, onnan azért húztak el. Utóbbinál is próbált az USA balhézni, de Klaus rövid úton elhajtotta őket a pitsába. Minden államnak szuverén joga eldönteni, hogy engedélyezi-e egy külföldön bejegyzett, de ott semmiféle oktatást nem folytató egyetem működését.
2017. ápr. 13. 01:11
8/36 Molyember válasza:
Kritizálsz egy olyan képzést, aminek az ismerete nélkül a Fidesz be se jutna a Parlamentbe? Mert "(és ezt már csak én teszem hozzá)" ez a szak pont azt tanítja, miként lehet az embereket ellenségképekkel befolyásolni, vagy hogyan lehet hangzatos, de üres (ha nem egyenesen hazug) jelszavakkal fanatizálni. Látod? Egyébként sem a képzések miatt fújta megint fel magát a Főnök, ez csak a szavazóiknak szól.
2017. ápr. 13. 04:59
9/36 anonim válasza:
ilyen című szakdolgozat is készüét pl : A fiatal feminista férfiak helyzete Izlandon :D
2017. ápr. 13. 06:03
10/36 anonim válasza:
Nahát, utolsó! és ezen mi a nevetséges? A CEU-ban nem csak magyarokat hanem különböző nemzetiségű embereket oktatnak.
Továbbá ez alapján nem vagyok biztos abban, hogy tisztában vagy a feminista szó valódi jelentésével. Nem biztos, hogy röhögnél. És sötétség biztos jelének tartom azt, hogy a rengeteg szakdolgozatból egyet kiemelsz azzal a szándékkal, hogy torzítsad az összképet. Nem jött össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!