Miert kell tbt fizetnem, ha a korhazban ugyis csak akkor gyogyitanak meg az orvosok ha lefizetem oket?
Figyelt kérdés
Segitsetek2017. jan. 13. 08:24
31/33 A kérdező kommentje:
Szoval az en nezopontom nem letezik, ertem :D
2017. jan. 16. 08:24
32/33 anonim válasza:
Nem az, hogy nem létezik, hanem pusztán egy troll vagy, de abból is bénábbik fajtából. Még jó is lehetett volna ez az egész, könnyen össze lehetett volna ugrasztani az embereket ebben a témában, csak túltoltad a hisztizésedet, meg nem kellett volna belekeverned a nyugdíjastémát és jó kis trollkodós, összeugrasztós kérdés is lehetett volna ez. Szomorú vagyok, hogy ma már ilyen trollok vannak. Régen legalább vették a fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!