Miért van az esztergomi kórházban még mindig tetűlassú betárcsázós internet? Nem ciki ez egy Európai Uniós országban már?
Figyelt kérdés
Az indok persze az, hogy hát nincs pénz a magyar egészségügyben.
Én kevésbé érezném cikinek, ha nem lenne minden NBIII-as Bivalybäsznádi FC-nek modern, angol stílusú, lelátókat nap elől borítókkal ellátott saját stadionja.
2015. ápr. 11. 13:51
1/7 anonim válasza:
Én nem csodálkozom.
Magyarország egy ilyen hely.
2/7 anonim válasza:
Ott legalább van internet... Más kórházakban az sincs, és a kaja is veszélyes hulladék.
3/7 anonim válasza:
Én inkább azon akadtam ki, amikor egy napot kórházban voltam, hogy képesek voltak azt a moslék börtönkosztot evőeszköz nélkül ledobni a szétrozsdásodott éjjeli szekrényre. Ott ettem kézzel mint valami állat, komolyan nem vicc, hogy a börtönben jobbak a körülmények. Bárcsak az internet lenne a legnagyobb probléma.
4/7 anonim válasza:
mert tétényi éva néni a kedvenc ellenzéki zászlós csődeljárást indított a város ellen azért
5/7 anonim válasza:
Ezt én konkrétan nem hiszem el, valamit benézhettél.
7/7 anonim válasza:
Bivalybäsznadi
Ezen be sírok. xd Remélem ilyen nincs.
Egyébként a korházak nagyon gázak.
Pl. Én is voltam még évekel ezelőtt. Akkor is minden tele volt koszal.kb olyant mint ,ha a 60' évek óta nem takaritottak volna. A kajárol meg ne is beszéljünk. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!