Miert kell tbt fizetnem, ha a korhazban ugyis csak akkor gyogyitanak meg az orvosok ha lefizetem oket?
Figyelt kérdés
Segitsetek2017. jan. 13. 08:24
22/33 anonim válasza:
Aki halapenz nelkul is rendes ellatast kapott menjen vissza es koszonje meg a szemelyzetnek. En is a sajat boromon tapasztlatam meg hogy mennyire undorito tud lenni boritek nelkul egy olyan orvos aki egyebkent emberek megmentesere eskudott meg.
23/33 A kérdező kommentje:
Na akkor ennyit arrol milyen "jok" is a magyar orvosok
Nem fizeted le oket, lehet megdoglesz :D
2017. jan. 13. 17:27
24/33 A kérdező kommentje:
en nem akarok feketen dolgozni, meg csalni lopni mint a magyar emberek 90%a
latszik te is egy haszontalan semmirekello vagy mint a tobbi
2017. jan. 13. 17:36
25/33 anonim válasza:
Mert te külömb vagy mindenkinél mi? Gyanítom te vagy itt a legbagyobb semmirekellő. Sírsz reggeltől estig. Javaslom menj el dolgozni és járj maszek alapon orvoshoz ha ennyire sz.r a helyzet.
26/33 anonim válasza:
Én nem vagyok "fizetős" fajta ebben az értelemben, de még egyszer sem küldtek el, hogy enélkül nem gyógyítanak meg. Pedig jópárszor megfordultam kórházban.
27/33 anonim válasza:
Hozzá teszem, hogy nem azt mondom, hogy nem igaz amit írsz, csak "orvosa válogatja". Van ilyen is, olyan is.
28/33 anonim válasza:
Az elmeorvosok nem várnak el hálapénzt azt beszélik. Járj hozzájuk.
29/33 anonim válasza:
Az egész állami egészségügyet fel kellene számolni.
30/33 anonim válasza:
Kérdező ilyen szimpla gondolkodással neked az egész világ rossz. És a te nézőpontodból igazad van. Csak éppen ilyen valós nézőpont nem létezik, csak hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!