Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdély fejlettebb Magyarország...

Erdély fejlettebb Magyarországnál? Egy pályakezdő fiatalnak érdemesebb lenne ott állást keresni, színmagyar városokban?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm származik onnan, és ódákat zengenek, de valamiért mégis eljöttek.

A neten olvasgatva, képeket nézegetve, vagy videókat nézve, tényleg szép országrész, Erdély.

De politikailag mennyire nyomják el ott a magyarokat?

Pl hivatalos ügyek intézésénél?

mert azt mondták nekem többen is, hogy az ottani településeken, elvileg magyar nyelvű ügymenet van.

Ki hogy látja, esélytelen Erdélybe menni, vagy érdemes lenne, mert fejlődőképes régió lesz a jövőben?

#derégenisvolt
2017. jan. 12. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most attól, hogy szép a táj (mert tényleg szép), még nem olyan nagy a jólét.

A kettő nem is értem, hogy függ össze egymással.

2017. jan. 13. 05:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Erdély gyönyörű és sokat lehet tanulni az ottani emberek életszemléletéből, de ha állás és pénzkereset a célod akkor nem jó választás, alacsonyabbak ott a bérek, és bár olcsóbb is megélni, nem annyival hogy megérje
2017. jan. 13. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
A pénz miatt nem érdemes kimenni, de az emberek miatt igen. Ezerszer normálisabb ilyen tekintetben, mint Magyarország. Én gyűlölöm Magyarországot a mai magyar emberek miatt. Akkorsem maradtam volna ott, ha Európa vezető állama.
2017. jan. 17. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!