A pályakezdő fiatalok hogyan helyezkedjenek el úgy, hogyha folyamatosan növelik a nyugdíjkorhatárt, azok közül is akik nyugdíjasok még sokan dolgoznak és sok helyre (nem mindenhol) kell min.2-3 év gyakorlat?
Nehezen...
De hidd el, nem csak ez a gond a pálya kezdő fiataloknál, hanem, hogy túlságosan el vannak szállva és mégsem tudnak semmit. :(
Tisztelet a kivételnek!!!!
Első jól látja. Én tavaly diplomáztam, és nagyon könnyen el tudtam helyezkedni. Miért? Mert két idegen nyelvet beszélek, mert úgy szereztem piacképes diplomát, hogy az évfolyam felső 5%-ban voltam benne, és szereztem gyakornokként tapasztalatot. Most meg én megyek gyakornokokat felvételiztetni, és azt látom, hogy semmit nem tettek meg a fősulin, hogy el tudják adni magukat, csak egy papírt lobogtatnak.
Aki akar, és aki tudatosan választ egyetemet, és aki előre tervez 5 évet, az simán kap munkát.
"Aki akar, és aki tudatosan választ egyetemet, és aki előre tervez 5 évet, az simán kap munkát."
Vagy ah tudatosan választ szakot. Én személy szerint olyan szakot választok ami jó.
Kérdező!
Ez is egy lehetőség, de vajon jól fogod érezni magad az életben?
Én azt választottam, amit egyébként is szeretek, eleinte sok volt a fóka, kevés a hal, de aztán megtanultam jobban a halak szokásait... És élvezem a munkám. Vagy másképp: tulajdonképpen egész nap szórakozom. Még este otthon is néha. Ez meg kamatozik a munkahelyemen. De ahogy feljebb mondták - a papírt eltettem diplomaosztás után.
1. lépés: olyan pártra szavazol, amelyik megteremti a megfelelő stabil környezetet, hogy Mo újra vonzó legyen a külföldi működőtőke számára. És nem szavazol olyan idiótákra, mint a fidesz! Akiknek a munkahelyteremtés a közmunkának nevezett kamu-munkahelyek létrehozását jelenti, mert a hazai, főleg általuk destabilizált gazdasági környezetben hülye az, aki minket választ. Nélkülük pedig nem lesz munka...
2. Oda mégy, ahol kapsz munkát. Ferkó is megmondta: "El lehet menni!" A narancs főf...ok meg még rátettek egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!