Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem engedik nálunk a...

Miért nem engedik nálunk a melegházasságot?

Figyelt kérdés

Senki sem tehet arról, hogy ha meleg. Ilyennek született, ez nem betegség, nem lehet változtatni ezen. Ebből kiindulva ők miért ne élhessenek teljes életet? Miért nem házasodhatnak, miért nem fogadhatnak örökbe gyereket?

Én nem vagyok meleg, de pont most olvasgattam az egyik kedvenc színészemről, Neil Patrick Harrisről, aki történetesen meleg ( csakhogy ő összeházasodhatott párjával és béranyától gyerekük is született ).

2016. dec. 2. 16:29
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
17%

Jaj,hagyjál már,ezzel a "sajnálod a gyerektől" szöveget.

Rengetegen a gyerekekből élnek,kifejezetten azok,akiket a szélsőjobb utál.

De ha fehér a bőre,és megélhetési gyerekvállaló az már nem szúrja a szemüket.

Azt a pénzt nem a gyerek kapja,hanem a szülei,és,hogy ebből a gyerek mit érez azt a szülő dönti el.

Van ahol elverik mindenre csak a gyerekre nem.

Nem,nem támogatom azt,hogy a gyerekvállalást pénzzel jutalmazzák.Aki gyereket akar az teremtse meg hozzá a feltételeket.Így is sok sérült ember kerül ki a világba,mert a szüleik nem törődtek velük,csak haszonszerzés céljából vállalták őket.

Vagy,ha valakinek jár a segítség,akkor járjon másnak is,látom nem érted meg mire akarok kilyukadni.

A melegekben csak egy könnyen kihasználható csoportot látnak,még más csoportokat mindennel támogatnak,jogilag előrébb helyezik őket mindenkinél.

2016. dec. 2. 23:02
 42/45 anonim ***** válasza:
18%

"Rengetegen a gyerekekből élnek,kifejezetten azok,akiket a szélsőjobb utál.

De ha fehér a bőre,és megélhetési gyerekvállaló az már nem szúrja a szemüket."

Fehérek között nincsenek megélhetési gyerekvállalók, vagy legalábbis elenyésző számban.

2016. dec. 3. 08:29
 43/45 anonim ***** válasza:

Elenyésző számban? Sajnos ez nem igaz. Itt, ahol én élek már sajnos a szleng is felvette a vonalat. Elnézést a kifejezésért, de itt van a cigány - ebből persze több van; meg a fehércigány - ezek persze kevesebben vannak, de egyáltalán nem elenyésző számban. A mai világban, főleg itt hatalmas tempóban nő a szakadék a társadalmi rétegek között, és elsősorban kulturális szempontból:/

Másrészt. A tradicionális keresztény házasságmodell és a mai között a legnagyobb különbség az, hogy az utóbbi a szabad szerelem jegyében működik, és nem családegyesítés, vagyon szerzés a célja - valamint nem élethosszig tart. Akik a keresztény értékekkel jönnek, vagy a hagyományokkal - nem akarom megsérteni senkinek sem a vallását -, azok gondolom házasságig őrizhették szüzességüket, valamint nem értenek egyet a válás 'intézményével'. Ellenkező esetben öngól ezzel példálózni.

Valamint megsúgom, hogy a legősibb hagyományok és tradíciók elfogadták a homoszexualitást, mint olyat.

Régebben olvastam még itt, és nagyon egyetértek is vele; könnyű dolog mindig a gyerekkel takarózni. Furcsa, az én fiam nem hányta el magát az úton, amikor két férfit látott az utcán kézen fogva. Látott már hasonlót. Az óvodában is megfogják egymás kezét a nagy 'szerelmesek', a szülők is megfogják egymás kezét, mert szeretik egymást. A gyereknek nem is lesz kézen fogva járó homoszexuálisokkal baja, csak annyit ért meg a dologból, hogy az a két ember szereti egymást - és milyen igaza van! Persze egészen addig, amíg nem nevelik gyűlöletre.

Az örökbefogadás, gyerekvállalás más téma. Akkora hacacáréval jár-járna az egész procedúra, hogy akik végigcsinálják nem pusztán elszántak és odaadók. A gyerek nem lesz homoszexuális attól, hogy a szülei is azok. A mai család modell is teljesen megváltozott. A nők nagy százaléka nem, hogy munkába jár, karriert is épít! Hűha! Ezzel is van probléma? Hogy a gyerek nem azt látja otthon, hogy az anyuka csak mos és főz? Vagy ez még belefér a családmodellbe, mert nőről van szó?

2016. dec. 15. 03:50
 44/45 anonim ***** válasza:
Ui.: egyébként a feleségem szülészeten dolgozik. Ha hallanátok, miket mesél, milyen emberek viszik haza nap-mint nap az újszülötteket. Vannak törzslátogatók is.
2016. dec. 15. 03:56
 45/45 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én voltam az egyik kommentelő, aki a homofób hozzászólások egy részét írta itt. Nem részletezem, pontosan melyikeket, mert így is fájt visszaolvasni. Régóta szerettem volna bocsánatot kérni érte, de csak most találtam meg újra ezt a kérdést. Nem kifogás, de amikor írtam őket, egy 14 éves frusztrált kölyök voltam, és mivel szinte semmit nem tudtam a homoszexualitásról és nem is ismertem ilyen embereket, elhittem a homofób környszetemtől, hogy a melegek elítélendő, deviáns emberek. A hallottakat mondtam vissza, pedig okosabbnak, pártatlanabbnak és empatikusabbnak kellett volna lennem. Azóta tapasztaltabb és érettebb lettem, és teljesen elfogadom a melegeket. Mindenki egyenlő jogokat és bánásmódot érdemel, szexuális orientaciótól függetlenül. Sajnálom, hogy ilyen bántó volt a múltbeli hozzáállásom. Kérlek ne haragudjatok az ostobaságomért.
2021. márc. 2. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!