A Magyar Föld eladó? Kik járulnak ehhez hozzá? Akik engedik az idegen és nem magyarországi gazdasági érdekcsoportoknak a magyar föld kisajátítását és megvásárlását azok hazaárulók-e?
Nem értem és nem tudom egyes jogalkotók és döntéshozók nemzeti és identitásbeli viselkedését meghatározni és megérteni akkor, ha azt olvasom a neten, hogy ezen "honfitársaink" hozzájárunak ahhoz, hogy hazánk területi egységét idegen hatalmak gazdasági érdekei, társulásai, érdekcsoprtjai bármikor gazdasági eszközeikkel nyirbálhassák, csorbíthassák Magyarország területi egységét, ezáltal a magyar identitás alapját. Nem kéne ez ellen radikálisan fellépni? Hiszen az demokratikus megnyilvánulás lenne.
Megjegyzés: az uniónak nerm érdeke a magyar föld védelme és pláne nem a magyar nemzeti értékek/érdekek védelme.
Szerintem az aki Magyar Földet elad külföldinek az hazaáruló, ezért úgy is kell bánni vele.
De ez a kérdés nem lehet pártkérdés. Mivel létkérdés. Ezért, ha az uniónak (uniótagságnak) az ára a terület feladása, akkor el kell gondolkodni arról, hogy milyen viszonyt tartsunk fenn európával.
Megj.: Ha eladod a földed egy részét, akkor le is mondasz jogaidnak egy részéről. Csökkent terület, csökkent jog. Csökkentett életterület. Csökkentett életterület, csökkentett lehetőség és jövő.
Szerintem egyszerű a probléma megoldása. Nem szabad földet eladni. Ennyi. Aki pedig eladja külföldinek a magyar földet az hazaáruló. Aki eddig külföldinek adott el magyar földet az hazaárulóvá lett.
Törvényt kell hozni. Ha valaki földet akar eladni, de valamiért mégsem tudja értékesíteni hazai állampolgárnak, aki tősgyökeres, akkor attól a Magyar Államnak kötelessége megvásárolnia a földet, ingóságot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!