Miért nem engedik nálunk a melegházasságot?
Senki sem tehet arról, hogy ha meleg. Ilyennek született, ez nem betegség, nem lehet változtatni ezen. Ebből kiindulva ők miért ne élhessenek teljes életet? Miért nem házasodhatnak, miért nem fogadhatnak örökbe gyereket?
Én nem vagyok meleg, de pont most olvasgattam az egyik kedvenc színészemről, Neil Patrick Harrisről, aki történetesen meleg ( csakhogy ő összeházasodhatott párjával és béranyától gyerekük is született ).
Igen,sajnálom.
Milyen jogon veszed el más pénzét?:)
Mindenki annyi gyereket vállaljon,amennyit eltud tartani.
Ha valaki nem tud védekezni,az az ő magánügye!
Amíg tőlem csak levennének,de cserébe semmi nem jár,addig mégis mit vársz?Az embert csak a végletekig kihasználni?
Most komolyan az örökbefogadással jössz,amikor még a házasságot is kifogásolod?
Még odáig sem jutnak el a kedves heterók,hogy hagyják,hogy mások eldobott gyerekeit neveljék fel.
Inkább adják állami gondozásba.
"az,hogy te úgy akarod beállítani,hogy a melegek haszonszerzésből akarnak házasodni nonszensz"
Mert te minek neveznéd? Élhetnek párkapcsolatban, lakhatnak együtt, szerethetik egymást --> ezekhez nem kell házasság, pedig ez a biztonság. Élhetnek úgy, mint a házasok, csak támogatásokat nem kapnak. Ezek után a melegházasság az anyagi támogatások hozzájutásáról szólna.
Nyugdíj semmiképpen nem lesz,akkor miért támogatják a családost?
Bárki mehet dolgozni a nagyvilágba,semmi garancia nincs arra,hogy a gyerekei itt fognak dolgozni.
Könnyű más farkával verni a csalánt.
"Amíg tőlem csak levennének,de cserébe semmi nem jár,addig mégis mit vársz?Az embert csak a végletekig kihasználni?"
Folytatva az analógiát, amit elkezdtem: a féllábútól is levonják azt a pénzt, amiből mostanában egymás után építik a stadionokat, pedig ő nem fog egyikben sem focizni.
"Még odáig sem jutnak el a kedves heterók,hogy hagyják,hogy mások eldobott gyerekeit neveljék fel.
Inkább adják állami gondozásba."
És ez így van jól. Az állami gondozásban legalább egy hangyányi esély van rá, hogy normális személyiségű, világképű, szexuális kultúrájú ember lesz belőle.
Elég primitív vagy,ha azt gondolod,hogy az állami gondozottakból egészségesebb felnőtt lesz,mint egy szerető környezetben.
Most volt nemrég,hogy egy nagyszerű állami intézetben molesztálta a gyerekeket az igazgató...
A jobboldali ideológia lényege,hogy mindenki tartsa el magát.
Én is azt mondom,akkor a családos is tartsa el magát,ne másoktól várja,hogy eltartsa a gyerekeit!
Az,hogy egyszer nem jó az állam,máskor meg támogasson minket az állam,ez képmutató életfelfogás.
Neked miden járjon a közösből,másoknak semmi.
"Mindenki annyi gyereket vállaljon,amennyit eltud tartani."
Az is felveszi a csp-t a gyerekére, aki simán el tudná tartani anélkül is, mert neki ez JÁR :) Minden gyereknek jár. És abba ezek szerint még mindig nem tudsz belegondolni, mennyire elszegényedne az ország, ha csak a Rózsadombon születnének gyerekek, mert max. ott nem nem veszik fel a csp-t, bár szerintem még ott is, miután ezt automatikusan megkapják, hülyék lennének nem élni vele. De hogy ön ez a melegházassághoz?
Ha neked van gyereked,te szorulsz másokra.
Akkor nem kellene azokba rúgni,akiktől levonnak azért,hogy te kaphass valamit.
Az a baj,hogy te természetesnek veszed,hogy azért,mert gyereket hoztál létre,akkor neked jár minden.
Nem azzal van a gond,ha a társadalom szolidárisan áll bizonyos csoportokhoz,hanem az a baj,amikor egy csoport mindent magáénak akar a közösből,másoktól pedig miden jogot,támogatást elvenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!