Tényleg lehetséges, hogy a következő pár évben 40 százalékos reálbér emelkedés jöhet?
"Majd, amikor 10-15 év után szépen egyre kevesebb kell majd belőletek, a várható automatizálás miatt."
Akkor talán csökken egy kicsit az emberhiány, bár nem biztos.
"Orvosprolikhoz nem járok. Már mindet kihajtottam volna az országból. Ritka egy ingyenélő népség."
Tudjátok mit, tényleg hülye vagyok! Egy ilyen ordas nagy paraszttal leálltam vitatkozni! :-D
arra azért gondoljál, hogy pl. nélkülünk vegyészprolik nélkül meg se mozdulna a kamion orvosprolik nélkül meg nem lenne rá jogsid sem, mert nem lenne, aki meggyőzni a munkavállalóidat arról, hogy alkalmas vagy egyáltalán vezetni.
De legalább egyértelműen megválaszoltad, hogy ki a proli és ki nem.
Látom vicces kedvükben vannak a kamionos urak.
Ahogy arra más már célzott, a ki a proli dolgot eldöntötték, ők nyertek egyértelmű kiütéssel náluk akadt ki a proliméter.
Erre a 60.válasz a bizonyíték.
Igaz lehet, hogy a pénz nem boldogít, mert elnézve a végtelen frusztráltságukat nagyon is tudják, hogy igazából mennyire jelentéktelen és unalmas életük van.
"annyiért nem igazán lehet embert találni"
annyi..mennyi... megvan a vita megoldása!
Különböző számrendszerekben számoltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!