Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ösztrogén szint emelkedés...

Ösztrogén szint emelkedés esetén lehetséges, hogy pár nappal előbb jöjjön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
4 hete diétázom, csak zöld teát és vizet iszom. azt olvastam, hogy a zöld tea 35%-al gyorsítja a zsírégetést, viszont megemeli egy kicsit az ösztrogén szintet. lehetséges, hogy ez miatt 4 nappal előbb jött meg a menzeszem miint szokott? általában 28-29. napra jön, de most a 25.-re jött meg

2012. nov. 29. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A menzesz pont hogy az ösztrogén és a progeszteron csökkenése miatt jön meg.
2012. nov. 29. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, mivel a diéta megváltoztatja alapból a hormonháztartást, mivel csökkentett energiát viszel be, így nem kizárt, hogy emiatt jött meg hamarabb.
2012. nov. 29. 19:44
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor mi történik, ha emelkedik? pont, hogy később kéne megjönnie?
2012. nov. 29. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
annyira nem erőteljes a diéta, annyi a változás, h tejet nem iszom, pedig napi 1-1,5 litert megittam, csak víz és zöld tea, ebédre kisebb adagot eszem, és vacsorára két szelet pirítós kenyeret. ja meg délelőtt egy almát és egy müzliszeletet. eddig is egészségesen ettem, éltem, csak kicsit felszaporodtak a kilók nyár óta és vissza szeretném tolni 50 kg-ra a súlyom, nem 53. eddig 3 hét alatt 2,5 kgt sikerült így leadnom
2012. nov. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!