Tényleg lehetséges, hogy a következő pár évben 40 százalékos reálbér emelkedés jöhet?
2016. nov. 6. 09:46
11/67 anonim válasza:
Nem vagyok túl jól, Takarításra kertásásra keresek embert és óránkét két háromezres díjért se lehet már találni. A cégnél meg havi nettó félmillióért nem találnak embert, pedig azért is százezret adnának, ha bevinnék valakit, de egyszerűen ma már senki sem akar dolgozni, bármennyit fizetsz neki.
12/67 anonim válasza:
11: Dehogy nem akar senki sem dolgozni... Csak már elfogyott az épkézláb munkaerő.
Egyébként szívesen elmegyek hozzád takarítgatni 3 ezres órabérért. Hol kell jelentkezni?
13/67 anonim válasza:
Magyarországon egyszerűen már nem tudsz annyit fizetni a parasztnak, hogy megmozduljon. Ahol már havi nettó félmillióért nem lehet embert találni ott már szar van a palacsintában.
14/67 anonim válasza:
Lehet, hogy a 15%-os a jövőből írogat? Mert ötven év infláció után el is hinném, a meséit. Csak aztán vigyázz nehogy beléd szeressen a nagyanyád, mert előáll egy időparadoxon. :-D
15/67 anonim válasza:
Épp itt lehet. De előre szólok helyileg Békés megye és a háromezres óradíjon kívül semmit sem fizetek. Akkor inkább keresek tovább helyit.
16/67 anonim válasza:
ma 11:21 milyen mesét hülye gyermek? Egyetlen nemzetközi fuvarozó céget nevezz meg ahol ez alatt még dolgoznak emberek és megcsókolom a segged. Tudod miért nem hihető a dumád? Mert ha nálunk valaki egy hónapban négyszáznál kevesebbet kapott kézbe az már felmondott. Ha igaz lenne hogy máshol kevesebbet kapnak akkor azok mind nálunk landoltak volna.
Szóval csak egy nagy kamugép vagy, és még alátámasztani sem tudod a dumád.
17/67 anonim válasza:
Megerősítem. Waberer's dolgozó vagyok, kezdő fizum 310 volt, most 450 és 510 közt szoktam kapni. 400 -at már tényleg bárhol megadnak, az alatt hülyeség vállalni. Ha kevesebbet ígérnek inkább keress másik céget, úgyis mindenhol munkaerő hiány van.
18/67 anonim válasza:
Kamu.
Hihetetlen, hogy vki ennek bedől..
19/67 anonim válasza:
Akkor szerinted mennyit keresek uccsókám? 18 ezret nemzetközibe? Ezt jó sokan el fogják neked hinni.
20/67 anonim válasza:
Már belföldre sem hirdetnek 300 alatt. Nemzetköziben 500 simán megvan. Hagyd a prolikat kolléga hadd söprögessenek 150-ért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!