Tényleg lehetséges, hogy a következő pár évben 40 százalékos reálbér emelkedés jöhet?
Elég gyönge kamu sztorik kedves 15%-os, de ha te erre élvezel, mondom majd 50 év infláció után esetleg, ezen az se változtat ha belépsz másik reggel.
Egyébként ha valóban érdekel valakit mennyi a kezdő fizetés ilyen nemzetközi fuvarozási stb. helyeken úgy 100-120 ezer körül, és még ezt is sokallják pl. ismertem olyat, aki úgy lett logisztikai ügyintéző, hogy előtte fél évig regisztrált munkanélküli volt, ugye fél év után már tartósan munkanélkülinek számít és állambácsi kedvezményeket ad a foglalkoztatására.
16-os válaszra, én sem értem itt mit problémáznak egyesek simán meg lehet keresni ennyit nemzetközi árufuvarozással.
Most meg különösen hogy kész van a kerítés is, egész kis vagyonokat lehet összeszedni nemzetközi árufuvarozással!
Csak vigyázni kell meg ne fulladjon a rakomány, meg kénytelen vagy hallgatni egész úton, hogy allahú akbar.
Mifelénk egyébként a nemzetközi árufuvarozót, aki jól keres úgy hívják, hogy embercsempész.
Szerintem igen, bár nem vagyok szakember, az elmúlt sok-sok évben keveset emelkedtek a fizetések, munkaerőhöz jutni pedig egyre nehezebb. Nálunk, egy multinál is volt most egy kisebb emelés, de szerintem annál sokkal nagyobb kellett volna, mert x éve nem volt semmilyen béremelés, infláció viszont volt. De nagyon kicsit a valószínűsége ennek.
5-össel egyetértek, radikális változtatással talán lehetséges lenne radikális változás. Pl. én elvenném a rendszerváltás óta tisztességtelenül meggazdagodók vagyonát és munkatáborba küldeném őket, ahol ingyen dolgoznának az országnak, szakemberekre bíznám a kormányzást (vagy legalábbis olyan önzetlen hazafiakra, akik hallgatnak rájuk), és talán a kárpótlásoknál is lehetne valamit kezdeni (pl. Trianonért Romániától, a kommunizmusért Oroszországtól és a kommunizmust vezető hazai kisebbségtől).
"Egyébként ha valóban érdekel valakit mennyi a kezdő fizetés ilyen nemzetközi fuvarozási stb. helyeken úgy 100-120 ezer körül, és még ezt is sokallják pl. ismertem olyat, aki úgy lett logisztikai ügyintéző, hogy előtte fél évig regisztrált munkanélküli volt,"
Akkor az is majdnem olyan proletár volt mint te. Nálunk még az ilyen mitugrászok is megkapnak 300 nettót és csak az irodában üldögélnek napi 8 órát.
Áruld már el hol van ebben a mesedélután. Mert még ha elvállaltad volna és nem kapnál annyit megérteném a pampogásod. Bár ugye az sem hihető, mert akkor az összes dolgozó menne a konkurenciához, ha nem kapnák meg.
De te meg sem próbáltál dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!