Tényleg lehetséges, hogy a következő pár évben 40 százalékos reálbér emelkedés jöhet?
Itt még arról megy a vita megvan -e a havi 3-400 ezer, de ez egy 14es kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__56..
Azt hiszem ez örök vita lesz, mert sokan leszámítják a saját bírságukat amit önmaguk csesztek el. Hát persze hogy ha megbüntetnek akkor nem kerestél csak 300 ezret, de a cég akkor is kifizetett rendesen, hogy te a rendőrnek akarod adni az legyen már a te problémád.
Vegyészproletár elvtár, legalább ezen a világon él, nem úgy mint egyesek.
De azt is imádom, hogy amikor tényszerű, számszerű dolgokat írok olyannak, akiknek ezek szerint halvány ibolyájuk nincs a magyar viszonyokról, az se tetszik, mert hát el kéne hinni, hogy félmilláér se lehet senkit se találni meg háromszázezret kap a betanított munkás, de felőlem, aki mesevilágban akar élni, csak ajánlom figyelmükbe, hogy úgy kérdezzetek már meg pár embert, mondjunk pont Békés megyéből, hogy mennyi fizetést is kap, meg fogtok lepődni milyen keveset a mesevilághoz képest.
Tanulóval abban az időben 570 korrektnek számított. Én mondjuk nem vinnék tanulót a világ minden pénzéért sem. Most képzeld el mikor egész nap össze vagy zárva egy vegyészproletárral és hallgathatod a dumáját.
Nem lehet ezt megfizetni.
Olvasni kéne megtanulni, sokat segítene, mert látom megy, nem megy vita a 300-500 ezer közöttiről, ezt csak te találod ki.
Egyébként nem én élek álomvilágban, én leírtam, hogy mennyit lehet ma Magyarországon diplomával keresni, leírtam, hogy én mennyit kerestem/keresek vele. ezek után itt nem év vagyok a hülye, hanem az, aki be akarja bizonyítani, hogy Magyarországon az átlagbér a valós átlagbér négyszerese. De gondolom a KSH-nál csak hülyék dolgoznak.
Egyébként attól, hogy tízszer leírod, hogy hülye-hülye, attól az még nem vagy tíz ember.
Csak, hogy józanodjon mindenki:
"nettó kereset családi kedvezmény nélkül 171 700 forint"
és ez átlag, még csak nem is mediánbér, mert akkor még inkább lefelé csúszik az összeg.
De tudom hülye vagyok mert tízszer leírod.
a vegyészproletár elvtárs üdvözöl a valóságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!