Tényleg lehetséges, hogy a következő pár évben 40 százalékos reálbér emelkedés jöhet?
"aki be akarja bizonyítani, hogy Magyarországon az átlagbér a valós átlagbér négyszerese"
Ilyet senki sem állított, ez csak a te beteg elmédből pattant ki. Én annyit írtam, hogy ma Magyarországon egyszerűen nem lehet havi félmillió forintért munkavállalót találni, a mely állításnak ugyebár sem az átlag sem a közép sem a minimálbérhez köze nincs. A közmunkásbérhez meg főképp nincs, amit te éles elméddel már szintén belekevertél.
"Én annyit írtam, hogy ma Magyarországon egyszerűen nem lehet havi félmillió forintért munkavállalót találni,"
Itt "csak" annyi a probléma, hogy ez nem igaz, ha igaz volna, akkor nem nettó 170 ezer lenne az átlagfizetés, mivel akkor mindenki elment volna a nettó félmillás állásokra, csakhogy nincsenek nettó félmillás állások.
A közmunkásbért nem én hoztam föl, azt azért írta az 55%-os válaszoló, mert parodizálni akart téged.
Szóval én is kezdem azt érezni, hogy te nem is érted miről van egyáltalán szó! Üvöltöd itt bele a világba, hogy lehet keresni nettó félmillát, és itt elakad a tudomány.
Ó és még valami:
"Már betanított munkásnak se megy senki havi 300 alatt."
Ki is írta ezt????
""Már betanított munkásnak se megy senki havi 300 alatt."
Ki is írta ezt????"
Ezt én. És megy valaki? Esztergom hirdet minden hónapban asszem 170-190 ezerért és nem találnak embert nyolc általánossal összeszerelő szalagmunkára. És ez csak egy keresve rengeteg ilyen lenne. 300 alatt már nem nagyon vállalja a paraszt inkább kimegy Ausztriába.
Nem sok értelmét látom ennek a "színvonalas kis társalgásnak" mert azok kívül, hogy prolizol -mondjuk én a helyedben elgondolkodnék ki kettőnk közül ki az- meg "elfelejted", amit korábban írtál, ugye ma háromszázezerért sem lehet betanított munkást találni és hasonlók. Mást nem csinálsz.
Egy biztos a kérdésre az volt a válaszod, hogy háromszorosára fognak nőni a bérek, nem fognak és maradjunk ennyiben...
Maradjunk annyiban hogy már odanőttek. Nemrég sokan még százért dolgoztak, ma háromszázért már nem találsz embert.
De tudod mit? Próbálj meg keresni és ha találsz egyet, majd írd ide le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!