Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Féltek, hogy diktatúra lesz...

Féltek, hogy diktatúra lesz az országban, vagy hasonló rendszer, mint 89 előtt?

Figyelt kérdés
Érdemes elgondolkozni ebből a szempontból, hogy költözzön az ember külföldre, főleg, ha fiatal?
2016. okt. 26. 12:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, inkább, hogy még mindig nem mertél egyenes választ adni a kérdésemre, pedig nem is olyat kérdeztem, ami nagy utánajárást igényel, csak hogy vallj színt a lelkiismereteddel. Nem sikerült. :)

Ha egyenes választ adtál volna, és én ennek ellenére nem válaszolnék, akkor tehetnél esetleg megalapozottan egy ilyen állítást.

Majd ha egyenes választ adsz, akkor én is egyenes választ adok, addig, amíg nem válaszolsz egyenesen, én miért tegyem? Kétlem, hogy ha eddig nem válaszoltál, utána se válaszolnál. Ha viszont válaszolnál, valóban rám nézve lenne ciki a hallgatás.

Részedről azonban továbbra sincs válasz, csak hárító személyeskedés.

2016. nov. 5. 06:42
 32/38 anonim ***** válasza:

"egy ilyet mondj bérrettegőkém"

[link]

Szégyen, ez egy diktatúrában normális állapot valóban!

2016. nov. 5. 07:05
 33/38 anonim ***** válasza:

Most miért lőtted le a poént?! Szerinted most el fog gondolkodni ez a szerencsétlen, vagy gyorsan talál valami jó kis kifogást, hogy igazolhassa a saját kis kényelmes jól megszokott kényszerzubbonyát.

Bár szerintem nem fog már válaszolni, még sértegetni se, max annyit, hogy ez a forrás nem hiteles - ez ugyanis a másik aduászuk. Ha nem a Pesti Srácok, ill. más fideszes újság írja, akkor tuti, hogy hazugság, bár megnézném, hogy a fideszes újságban mikor írnak magukra nézve kínos dolgokról, magyarán nem csoda, hogy kinevelődnek ezek az agymosottak.

Hozzáteszem, hogy ennek a szerencsétlennek nem lett volna annyira égő a dolog, ha sértegetés helyett a google barátjához fordul. Mindegy.

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit fog így utólag reagálni.

2016. nov. 5. 20:12
 34/38 anonim ***** válasza:

De ez is egy érdekes sztori: [link]

Mire is fordítják az adófizetők pénzét?! Az, hogy borítékolhatóan elvesztik a pert, az őket nem érdekli: kik szeretnek bíróságra menni. Ott a figyelmeztetés, hogy kuss, vagy idézést kapsz, és lesz jónéhány kellemetlen órád.

2016. nov. 5. 21:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan duplanullás a Fidesz, mint a szavazói, hogyan is találnának másképp egymásra ők és a szavazótáboruk.
2016. nov. 5. 21:19
 36/38 anonim ***** válasza:

Szerettem volna a másik oldal szavazókörét - így összességében, nem egy kalap alá véve - megvédeni, hiszen demokratikus szempontból úgy gondolom, hogy nem lehet illegitimmé tenni egy pártot és a szavazóit csak úgy, de bevallom, itt egy kicsit meghasonlanék.

Egyfelől valóban joguk van az embereknek rájuk szavazni, és nem elmebetegnek nyilvánítani élből azokat, akiknek ez a szent meggyőződése, másfelől viszont azok, akik még mindig úgy gondolják, hogy több jót tettek, mint rosszat, és bizalmat szavaznak nekik akár még csak azzal az indokkal is, mert "fúj ballib", nos...

Sajnos hamarosan kiderül, hogy szar van a palacsintában, de a Fidesz néhány dakota közmondással majd elmagyarázza, hogy azt a ballibek tették be, ill, az a szar rondadefinom, és mi, magyarok mennyire jellemző, hogy semmineknemtudunkörülni... Szóval még mi leszünk akkor is a hülyék, hibásak, nem azok, akik történelmi lehetőségekkel éltek vissza.

2016. nov. 6. 16:16
 37/38 anonim ***** válasza:
...Másfelől meg nem hinném, hogy bárkink is hasznára válna az, ha egy csoportra rá van sütve, hogy hülye, mert egyrészt attól még nem biztos, hogy felfogja, másrészt sokkal fontosabbnak tartom, hogy az agyukat tanulják meg használni, és az indulatok, érzelmek helyett azzal döntsenek szavazáskor.
2016. nov. 7. 07:41
 38/38 anonim ***** válasza:

Ahogy sejtettem: a 25,27,30-asunk nagy némaságba rejtőzik.

Nem sírok miatta, de azért kíváncsi lennék arra, hogy mi is játszódik le az agyacskájában. Nem mintha sok illúzióm lenne vele kapcsolatosan.

2016. nov. 8. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!