Féltek, hogy diktatúra lesz az országban, vagy hasonló rendszer, mint 89 előtt?
'Tévedés illetve hazugság hogy Magyarországon diktatúra volt 1989-ig. Sőt...Mi voltunk a legvidámabb barakk. Jól élt az ország 89-ig(az okosabb, ügyesebb jobban...a butább kevésbé jobban DE MINDENKI JÓL!)'
Volt diktatúra, csak puhább a Rákosi-módhoz képest. Igen, mi voltunk a legvidámabb barakk, de mégis 'barakk'. Ja és látszatjólét.
Korábban felsoroltam már bizonyos árulkodó jeleket. Szóba került az internet, erről nem beszéltem.
A médiatörvény megváltoztatásakor Orbán azzal védekezett az EU parlamentben, hogy de hát a 21. században a facebookot nem is lehet cenzúrázni, milyen méltatlan és komolytalan vád ez "Magyarország" ellen (természetesen nem vele szemben). Csodálkozom, hogy arról nem kellett szavaznunk, hogy egyet ért-e azzal, tiszteljen-e többet minket az EU. :-/
Szóval csak azt akartam kihozni, hogy azért már nem egy embert állítottak elő, pereltek be, rabosítottak azért, mert közpénz lenyúlásával, vagy ingatlanmutyival kapcsolatos hírt osztott meg a Facebookon. Ha egy magánember tesz feljelentést becsületsértésért, még azt mondanám talán bizonyos esetekben, hogy belefér, mert ártatlanság vélelme, jó hírnév megsértése stb. de egy közszereplőnél más a helyzet. És más a helyzet egy önkormányzatnál is. Én azt tartom nagyon aggasztónak, ha egy önkormányzat félemlíthet meg embereket rendőrségi zaklatások által azért, mert megosztottak híreket.
"Szóval csak azt akartam kihozni, hogy azért már nem egy embert állítottak elő, pereltek be, rabosítottak azért, mert közpénz lenyúlásával, vagy ingatlanmutyival kapcsolatos hírt osztott meg a Facebookon."
egy ilyet mondj bérrettegőkém
Bérbirka, ha mondok, akkor is birka maradsz, vagy akkor végre kimondod, hogy diktatúra van, ami ellen a leghatározottabban fel kell lépni, és legjobb tudásod, lehetőséged szerint cselekedni is hajlandó leszel tenni a Fidesz leváltása érdekében?
Egyáltalán minek kell(ene) történie ahhoz, hogy "ki(bér)birkuljál" a Fideszből?!
na akkor állj elő egy ilyen emberrel!
miért csak szájalni tudsz?
Még nem válaszoltál a kérdésemre. Ha előállok, akkor az változtat bármit is a nézeteiden, ráébredsz, hogy valami itt nincs rendben, és tenni kell ellene, vagy azt mondod, hogy ja hát nekik természetesen ezt is szabad, minden rendben.
Egyszerű kérdést tettem fel a válaszom előtt, csak az a kérdés, hogy fel mered-e vállalni nyilvánosan választ! Bár igaz, ennek így anonim módon nincs nagy jelentősége, max otthon a tükör előtt te fogod tudni, hogy továbbra is (bér?)birka, netán hazug birka vagy-e vagy egy becsületes ember, aki csak jóhiszeműségből támogatott egy kevésbé pozitív elem hatalomban maradását, de eztán nemhogy aktívan, de se némasággal, de még tétlenséggel sem kíván cinkosuk lenni.
húha nagyon félted tőlem ezt a nagy megvilágosodást
maradjunk annyiban, hogy ropogósra égtél, annyira nem találtál semmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!