Mit gondoltok a jelenlegi kormányunkról?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 15:17
4/11 anonim válasza:
Provokatőr kérdés :D
Két óriási hibája van az Orbán-kormánynak:
1) Gyülölködő kommunikáció
2) Nem éltek a 2/3-dal hogy egy normális országot csináljanak
3)...
Három óriási hibája van az Orbán-kormánynak:
1) Gyülölködő kommunikáció
2) Nem éltek a 2/3-dal hogy egy normális országot csináljanak
3) Nem azt a pozitív szemléletű politikát folytatták, amit 1998-ban elkezdtek
4)...
Négy óriási hibája van az Orbán-kormánynak:
:D
6/11 anonim válasza:
Ráadásul több mint felháborító, hogy szinte minden napra jut egy leleplezett kormányközeli tolvaj-élősködő.Ennek ennyi luxuslakása van, annak meg annyi.Épülnek a stadionok is, közben a nép nagy része nyomorban tengődik.Erről szól ez a kormány.
7/11 anonim válasza:
Én teljesen elégedett vagyok a kormánnyal, mert Magyarország végre jobban teljesít és jólétben élhetünk.
8/11 anonim válasza:
Ugyanaz mint az MSZP 8 évéről: bárcsak ne kerültek volna hatalomra...
9/11 Amarok Tonrar válasza:
Van kormányunk? Akkor miért száguldunk a szakadék felé teljes sebességgel? Én meg már azt hittem, hogy évtizedek óta csak tolvajok vannak a parlamentben, de akkor az a kormány. Köszönöm a felvilágosítást, nem is értem hogyan keverhettem össze.
10/11 anonim válasza:
Volt mszmp-sek maffiakormánya, céljuk a minél nagyobb lopás, amit parasztvakítással takarnak el és ezt a vakbarmok meg is eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!