Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?
ja frusztrált kis kékharisnyák,akiknek nem sikerült pasit összeszedni?
Na MOST tényleg menekültem....:-)))))))
"ja frusztrált kis kékharisnyák,akiknek nem sikerült pasit összeszedni?
Na MOST tényleg menekültem....:-))))))"
Már bocsánat, de a családi állapot hol került szóba ennél a kérdésnél? :D Ki mondta, hogy egyedülálló bármelyikünk is? :D:D Édes istenem milyen buta :D Politikai vitában "pasizással" válaszol, na ez vagy te :D Hát, ma tényleg kinevettem magam :D Ez hihetetlen, komolyan, ilyen buta emberrel ritkán találkozom, pedig azért nem egy két emberrel futok össze egy nap :DDDDDD
Te már minden vagy(66%-os) Jobbikos,borász,tapasztalt 40 éves.. fellőték már a pizsit neked..,irány csicsikálni!Mi addig ünneplünk!
Másfelöl meg örülök,hogy a 85-os is nő!!Végre Ti is képviseltetitek a véleményeteket,igy tovább!!;) 29F
""Nagyon alultápláltak vagytok szellemileg,legtöbbször azt hiszem,hogy egy idióta válaszolgat magának.Miért is fog Gyurcsány börtönbe kerülni?Amúgy hány évesek vagytok?8?Nem kéne ilyenkor már alukálnotok?"
hogy miért?
azért mert elkurták :S
kedves szoci barátom
de a fidesz (remélem) helyrerakja őket :))
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:35"
Gondolom ugyanaz,aki ide irogatott...
Ha jól látom e kérdésben a Fideszt méltatta kommentjével,az én kérdésemben meg szidta...,
a fene se érti ezt:DDIlyen gyorsan kiábrándult a Jobbikból?:XD
"" A mentelmi joga mögé akar bújni,sztem."
fidesz eltörölheti
nincs megállás :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:38"
Bármi legyek,ha értem,kééész:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!