Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Savanyú a szőlő, miért olyan...

Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?

Figyelt kérdés
Mindenki károg itt,hogy a Fidesz 2/3-nak nem örülnek meg mi lesz itt... Én örülök,és sokkal jobban meg lennék ijedve,ha a szocik nyertek volna ismét!Istenem,már 8 éve vártam erre:)
2010. ápr. 25. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
74%

ja frusztrált kis kékharisnyák,akiknek nem sikerült pasit összeszedni?

Na MOST tényleg menekültem....:-)))))))

2010. ápr. 25. 22:18
 72/81 anonim ***** válasza:
39%
Tudatlanság ide tudatlanság oda, szerintem mi győztünk :) Nem is akárhogy :):) Tipikus esete a savanyú szőlőnek, de szó mi szó, valóban élvezetes volt. További kellemes duzzogást: a takarítónő :)
2010. ápr. 25. 22:18
 73/81 anonim ***** válasza:
34%

"ja frusztrált kis kékharisnyák,akiknek nem sikerült pasit összeszedni?

Na MOST tényleg menekültem....:-))))))"

Már bocsánat, de a családi állapot hol került szóba ennél a kérdésnél? :D Ki mondta, hogy egyedülálló bármelyikünk is? :D:D Édes istenem milyen buta :D Politikai vitában "pasizással" válaszol, na ez vagy te :D Hát, ma tényleg kinevettem magam :D Ez hihetetlen, komolyan, ilyen buta emberrel ritkán találkozom, pedig azért nem egy két emberrel futok össze egy nap :DDDDDD

2010. ápr. 25. 22:21
 74/81 anonim ***** válasza:
34%
tudom te kis szakértő! hát értelmezd már amit írtam, de tényleg. mert leülhetsz, egyes. sajnos nem megy a fránya magyar. nem baj, próbálkozhatsz még. fáj ha nem tiéd az utolsó szó? jajj, de tipikus. figyi, ígérem hogy a következő kommentedre nem reagálok és akkor nyertél. na jó lesz? mint az oviban, tiéd a homokozólapát!
2010. ápr. 25. 22:21
 75/81 A kérdező kommentje:

Te már minden vagy(66%-os) Jobbikos,borász,tapasztalt 40 éves.. fellőték már a pizsit neked..,irány csicsikálni!Mi addig ünneplünk!

Másfelöl meg örülök,hogy a 85-os is nő!!Végre Ti is képviseltetitek a véleményeteket,igy tovább!!;) 29F

2010. ápr. 25. 23:09
 76/81 A kérdező kommentje:

""Nagyon alultápláltak vagytok szellemileg,legtöbbször azt hiszem,hogy egy idióta válaszolgat magának.Miért is fog Gyurcsány börtönbe kerülni?Amúgy hány évesek vagytok?8?Nem kéne ilyenkor már alukálnotok?"

hogy miért?

azért mert elkurták :S

kedves szoci barátom

de a fidesz (remélem) helyrerakja őket :))

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:35"

Gondolom ugyanaz,aki ide irogatott...

Ha jól látom e kérdésben a Fideszt méltatta kommentjével,az én kérdésemben meg szidta...,

a fene se érti ezt:DDIlyen gyorsan kiábrándult a Jobbikból?:XD

2010. ápr. 25. 23:41
 77/81 A kérdező kommentje:

"" A mentelmi joga mögé akar bújni,sztem."

fidesz eltörölheti

nincs megállás :)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:38"

Bármi legyek,ha értem,kééész:XD

2010. ápr. 25. 23:43
 78/81 A kérdező kommentje:
Látjátok csajok ők is [link] pezsgőznek!:))
2010. ápr. 25. 23:50
 79/81 anonim válasza:
Fújnak itt sokan az Mszp-re, Fidesz-re is, de igazából a gondok sokkal régebben kezdőztek. Az Antal- kormány idején lettek szétb*szva a dolgok. Nem az mszp, és nem a fidesz tette tönkre az országot. Mínuszról indulva,lehetett volna akármilyen párt az se tudta volna rögtön rendbe hozni. Amúgy meg nem akarok kisregényt de, ti magatok is felelősek vagytok a helyzetetekért részben. Olcsó külföldi kajákat vesztek(tej, tojás, liszt, cukor,) a magyar mezőgazdaság haldoklik.Hogy adjanak el bármit ha a multik lenyomják az árakat? Ha mindenki azt mondaná, hogy már pedig magyar terméket veszek nem külföldit,magyarul nem lenne igény a külföldire, akkor nem is hoznának be ennyi mindent.Ezt nem csak az élelmiszerre értem, ott volt a gépgyártás, ruha és textil ipar, műszaki cikkek, lassan már nincsenek magyar gyártók. Kína is itt van mindenhol, mért nem adóztatják meg kicsit jobban. Teljesen tönkre vág mindent. De még sokat irhatok de mentem aludni késő van.
2013. okt. 20. 22:43
 80/81 anonim válasza:
Kérdező és köcsög barátai időközben alkeszok lettek, és rájöttek, hogy a Fidesz sem jobb semminél.Sőt...:)
2014. nov. 24. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!