Igen, rossz. Pl. "ej, ráérünk arra még" alapon soha semmi nincs időre készen. A tökölés megy csak, és a rémesen pesszimista hozzáállás mindenhez.
2011. okt. 20. 21:09
3/40 anonim válasza:
én borzalmasnak nevezném
2011. okt. 20. 21:13
4/40 anonim válasza:
Igen nagyon rossz és gondoljunk csak bele szinte mindenhol ez érződik. Felsorolhatnám hogy mik azok de abból csak regényt írnék.
2011. okt. 20. 21:17
5/40 anonim válasza:
A magyar mentalitás nem rossz, csak Magyarországon nem a magyar mentalitás érvényesül.
Értitek, ugye?
2011. okt. 20. 21:18
6/40 anonim válasza:
Hülyeség.Ej ráérünk arra még- ez magyar találmány?ezt csak a zsidó média találta ki.Egy összeuszító kifejezés a sok közül.
2011. okt. 20. 21:27
7/40 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen tökéletes. Az emberek mindig mosolygósak, derülátóak és segítőkészek, kedvesek és megértőek.
2011. okt. 20. 21:31
8/40 anonim válasza:
Mentalitás = jövedelmek
Pesszimizmus = mai Magyar realitás
Precizitás = túlterheltség
Kíváncsi lennék hogy ha egy Hamburgi németnek 120e ből kellene megélni, úgy hogy heti 60ó t dolgozik, és kilátása sincs hogy a belátható időn belül jobb lehet, akkor milyen = jeleket lehetne felvázolni róla?
De írhattam volna, Londonit, vagy Lionit, esetleg Amsterdamit, hogy Brüsszeliről ne is beszéljünk.
2011. okt. 20. 21:53
9/40 anonim válasza:
Azok magyarmentalitásoznak állandóan, akiknek semmi rálátásuk nem volt még más országok életére, de a sajátjukra se nagyon. Napilapolvasó félhülyék mentalitásoznak.
2011. okt. 20. 22:13
10/40 anonim válasza:
"Igen, rossz. Pl. "ej, ráérünk arra még" alapon soha semmi nincs időre készen. A tökölés megy csak, és a rémesen pesszimista hozzáállás mindenhez."
Ha ilyen szar életed van, költözz te is Magyarországra.
Itt senki sem pesszimista és minden készen van időre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!