Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?
21.02:
Mennyi volt a fizetésed 10 éve?
Mikor zárták be a nővérszállásokat?
A többire visszatérhetünk pár hónap múlva,mégis mit hiszel?
Kapsz majd fizetésemelést,meg jobb körülményeket,lósz @rt...épp most mondta egy kórházi dolgozó ismerősöm,hogy ettől a hónaptól kevesebb a pénz a kajára és nem is lesz több...
"Akkor az hogy a fenébe lehet,hogy ennek az intuitív emberkének az elmúlt 8 év alatt semmi lehetőséget nem sikerült észrevenni,én botor meg boldogultam,sőt az elmúlt 2 évet leszámítva nagyon-nagyon is jól ment?"
Én is boldogultam,mit irogatsz itt badarságokat?Én csak láttam amit az Mszp tett az országgal és ez nagyon elkeseritett!Az egészségügy tönkretétele,a családbarát politika abszolút mellőzése,lopások,hazugságok...,ilyen politikában amit az mszp folytatott nem lehetett hosszú távra tervezni,mert semmi nem volt biztos!
21.02:
Mennyi volt a fizetésed 10 éve?
Mikor zárták be a nővérszállásokat?
A többire visszatérhetünk pár hónap múlva,mégis mit hiszel?
Kapsz majd fizetésemelést,meg jobb körülményeket,lósz @rt...épp most mondta egy kórházi dolgozó ismerősöm,hogy ettől a hónaptól kevesebb a pénz a kajára és nem is lesz több...
Már megbocsáss, de neked mi közöd a fizetésemhez? Szerinted nekem az egészségügy abból áll, hogy fogom a fizetésemet és annyi? Gondolod, hogy semmi motiváció és emberség nincs bennem, amikor látom, hogy mennyire tönkretette az MSZP az egészet? Elég nagy butaság azt mondani, hogy eü= dolgozók fizetése. Istenem :S Egyébként pedig halkan megsúgom, hogy a Fidesz még nem lett felkérve a vezetésre hivatalosan, még semmilyen döntést nem hozott, előre pedig szerintem felesleges ítélkezni. Na mindegy, mondom, duzzogj, mi meg pezsgőzünk :)
"A többire visszatérhetünk pár hónap múlva,mégis mit hiszel?
Kapsz majd fizetésemelést,meg jobb körülményeket,lósz @rt...épp most mondta egy kórházi dolgozó ismerősöm,hogy ettől a hónaptól kevesebb a pénz a kajára és nem is lesz több..."
Tudom,hogy nem nekem reflektáltál,de nem birom ki hogy ne irjak erre... Te mit gondolsz,a Fidesz egyik hónapról a másikra kánaánt fog varázsolni Magyarországon? Én Fideszesként is tudom,hogy ez lehtetlen,elöbb a szemetet(mszp amit hátrahagyott) kell kisöpörni,és utána lehet dolgozni,hogy jobb életkörülmények és jobb gazdasági eredmények legyenek!
21.07:akkor én annyi idős vagyok,mint ti ketten összeadva.
Úgyhogy tudom mi a különbség diktatúra meg demokrácia között,mert éreztem saját bőrömön.
A tudás meg nem egyenlő a tanulással,hagyd már ezt a tanultam szöveget.Szánalmas.Mint ti vagytok.Mindezzel együtt sajnállak benneteket,mert nagyon keveseteknek fog megadatni az,ami a mi korosztályunknak természetes.
"A tudás meg nem egyenlő a tanulással"
Látod, ebben egyet kell értsek, itt van előttünk a példa :D
Én is sajnállak téged, hogy nem tudsz örülni és most inkább szomorkodsz, ahelyett, hogy ünnepelnél, mindegy, mi örülünk és tudjuk, hogy jól tettük, hogy a Fideszre szavaztunk. Egyébként jómagam 21 éves vagyok, csak hogy pontos legyen a számításod.
Na mi van átadtátok a billenyűzetet másnak?
Az egyik még lehetőségek hiányáról a másik a pénzről sirdogált,aztán kiderült,hogy nem is így van.
Azért amikor ti fogtok duzzogni én nem fogok pezsgőzni,mert nem szeretem.Pláne a kommersz sz@rokat,amiket ti isztok...
"kommersz szarok", ezt kifejtenéd bővebben? Most komolyan érdekel :):)
Mi tökéletesen egyetértünk a kérdezővel, csak te látsz különbségeket :):) El nem tudom képzelni mit erőlködsz :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!