Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?
20.36:
Szóval orvos leszel.
Hogyan fogod feldolgozni,hogy meg fog hallni elötted majd az ember,mert a tudásod meglesz,hogy meggyógyítsd,de a törvények mást fognak mondani?
Az egészségügyhöz még ebben az évben hozzá fognak nyúlni...a kedves ,aranyos embered meg alá fog írni mindent,amit az orra alá dugnak.
20.31:
Akkor tanulj meg reálisan gondolkodni,mert pár hónap és utálni fogod a fideszt,ha csak az érzelmeidre hagyatkozol.
Egyébként 8 évvel ezelött még hogyanis gyűlölhetted az mszp-t,amikor gőzöd nem volt,miket fog csinálni?
Arra az anyósra hajazol,aki minden nőt utál,aki a fiacskájára csak ránézni merészel...na az se normális,meg...
"Egyébként 8 évvel ezelött még hogyanis gyűlölhetted az mszp-t,amikor gőzöd nem volt,miket fog csinálni? "
Talán meglátta a fától az erdőt? Sok embernek nem sikerült, de neki igen, és ez az ami becsülendő, hogy vannak még emberek, akik nyitott szemmel járnak.
"20.31:
Akkor tanulj meg reálisan gondolkodni,mert pár hónap és utálni fogod a fideszt,ha csak az érzelmeidre hagyatkozol.
Egyébként 8 évvel ezelött még hogyanis gyűlölhetted az mszp-t,amikor gőzöd nem volt,miket fog csinálni?
Arra az anyósra hajazol,aki minden nőt utál,aki a fiacskájára csak ránézni merészel...na az se normális,meg..."
Én 98-ban(első választóként) a Fideszre szavaztam,és 2002-ben r@hadtul nem örültem,hogy nyertek a szocik!!Már ez is elég volt a gyülőletre részemről,és soha nem is szerettem az mszp-t!Másfelől meg nem csak érzelmi alapon szavaztam,hanem más elvek vezéreltek!
"2053:aki majd egy-két év múlva fog meghalni,azt bazira nem fogja vigasztalni mi volt 10 évvel ezelött...
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:59"
Ha nem tudod megcáfolni, amit írtam és a saját álláspontodat sem tudod igazolni, akkor ne a Fideszt okold a semmiért, mert ő nem ártott az egészségügynek. Ha már mocskolódni próbálsz legalább próbálj olyannal előhozakodni, amibe teljesen belelátsz.
20.59:
Akkor az hogy a fenébe lehet,hogy ennek az intuitív emberkének az elmúlt 8 év alatt semmi lehetőséget nem sikerült észrevenni,én botor meg boldogultam,sőt az elmúlt 2 évet leszámítva nagyon-nagyon is jól ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!